ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΑ για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ (102-90) (φώτος - video)


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο ΑΠΟΕΛ που επικράτησε στο «Κίτιον» της Πετρολίνα ΑΕΚ με 102-90, σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό καθ΄ όλη την διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεραν να δημιουργήσουν διαφορά στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, την οποία διατήρησαν και έφυγαν από την Λάρνακα με το ροζ φύλλο αγώνος. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ ήταν η τέταρτη νίκη σε έξι παιχνίδια. Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Βασίλης Κούνας με 19 πόντους (5 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 4 ασσίστ) και Άστον Μουρ με 25 πόντους (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 3 ασσίστ). Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης οι Μπέιλι Φίλντς (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 1 ασσίστ) και Τζος Φλέμινγκ (18 πόντοι, 1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο "κύριος" της φωτογραφίας "Ελίας Κουνελέ" που προσπάθησε πολύ για να χάσει ο ΑΠΟΕΛ... ευτυχώς χωρίς επιτυχία. (κρατήστε την φώτο του)
Τι έκανε, ανάμεσα σ' άλα, ο "κύριος" προστατευόμενος της ΚΟΚ... Προς το τέλος της 3ης περιόδου η ομάδα μας δέχθηκε 2 τεχνικές ποινές και οι διαιτητές απέβαλαν τον προπονητή μας Τόνι Κωνσταντινίδη.


ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΓΩΝΑ:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ: Ο ΑΠΟΕΛ άλωσε το «Κίτιον»!

Στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε της ΑΕΚ στο «Κίτιον» με 102-90 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από το σημερινό μας αντίπαλο και τον Κεραυνό. Κορυφαίος για την ομάδα μας ο Moore 25 πόντους, ακολούθησαν οι Fields και Κούνας με 19. Ρεσιτάλ διαιτησίας με δυο τεχνικές ποινές και αποβολή του προπονητή μας Τόνι Κωνσταντινίδη προς το τέλος της 3ης περιόδου. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό, ενώ την μεθεπόμενη θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό στο Λευκόθεο.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει μέχρι και 12 πόντους (7-0, 12-5, 17-5). Εντούτοις με την πάροδο του χρόνου και συγκεκριμένα από τα μέσα της περιόδου, η ομάδα μας άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της, να ροκανίζει τη διαφορά και να κλείνει την 1η περίοδο με +1 (26-25).

Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μας βρισκόταν σταθερά μπροστά, αλλά με μικρή διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 56-54 υπέρ της.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλαθοσφαιριστές του Τόνι Κωνσταντινίδη ήταν καταιγιστικοί. Με αρκετά καλά ποσοστά ευστοχίας και πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά ο ΑΠΟΕΛ μπήκε εξαιρετικά στο παρκέ και δημιουργούσε συνεχώς διαφορά, που έφτασε σε διψήφιο αριθμό. Προς το τέλος του 3ου δεκαλέπτου και σ' ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης, η ομάδα μας σημείωσε τρίποντο, αλλά οι διαιτητές υπέδειξαν επιθετικό φάουλ στον Κασκίρη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε και δέχθηκε τεχνική ποινή. Ο Τόνις Κωνσταντινίδης αντέδρασε με διαμαρτυρίες και δέχθηκε επίσης τεχνική ποινή και αποβλήθηκε. Η ΑΕΚ κατέβασε τη διαφορά, ο ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και πήγε με προβάδισμα οχτώ πόντων στο τελευταίο και καθοριστικό 4ο δεκάλεπτο (83-75).

Παρά τη σημαντικότατη απουσία του προπονητή μας, οι καλαθοσφαιριστές δεν επηρεάστηκαν και κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Διατηρούσαν τη διαφορά σε σταθερά επίπεδα και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο της περιόδου στον αντίπαλο να αντιδράσει ή να πιστέψει στην ανατροπή. Η ομάδα μας συνέχισε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης μέχρι το τέλος και πήρε εντυπωσιακά το ροζ φύλλο με 102-90.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-26, 54-56, 75-83, 90-102

Πετρολίνα ΑΕΚ (Δημήτρης Κουκούρης)

Σέρσι 16 (1), Ντουρέν 15 (1), Μπιγκς 13, Γκίμπσον 25 (4), Παντελή 11 (2), Παλάλας 7 (1), Σιζόπουλος, Πέτροβιτς 3 (1), Τρισόκκας.

ΑΠΟΕΛ (Αντώνης Κωνσταντινίδης)

Γκάρι 6, Κούνας 19 (5), Μουρ 25 (1), Μπέικερ 9, Φίλντς 19, Φλέμινγκ 18 (1), Πηλαβάς, Κασκίρης 2, Ιερωνυμίδης 4 (1).


***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***

MOST READ...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]