ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η ομάδα έχει γεμίσει, μάλιστα έχουμε και τρεις μόνιμες απουσίες


«Ζητήσαμε από την ΤΟΤΤΕΝΑΜ να μας δώσει περισσότερα εισιτήρια... οι πρώτες ενδείξεις όμως είναι αρνητικές αλλά θα το προσπαθήσουμε» ανέφερε το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

«Νομίζω ότι έχει ειπωθεί πολλές φορές από πολλούς προπονητές που κάθονται στους πάγκους των ομάδων στο πρωτάθλημα, πως κάποιες εξελίξεις είναι πολύ σημαντικές. Φυσικά αναφέρομαι στο γρήγορο τέρμα που αναγκάζει τον αντίπαλο να αλλάξει πλάνο, να ανοιχτεί και έχεις χώρους τότε μπορεί να φανεί η ποιότητα. Το γεγονός πως παρουσιάσαμε μια ενδεκάδα με μέσο όρο τα 22 χρόνια και που έπεσε και μετά τις αλλαγές ήταν κάτι που αξίζει να υπογραμμίσουμε»

Για το γεγονός πως έμειναν εκτός βασικοί: 
«Ήταν καθαρά για λόγους ξεκούρασης. Ας μην ξεχνάμε όμως πως στην 22αδα το Σάββατο με τον Ολυμπιακό είχαμε παίκτες από τη μικρή ομάδα στον πάγκο. Ο Γκρούμπατς έκανε ντεμπούτο, όπως και ο Παρασεκυάς. Έχει πολλά θετικά το παιχνίδι, όμως το μόνο που δεν θέλουμε είναι να επέλθει εφησυχασμός»

Για την απόδοση του Τόμι Ορ:
«Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Τόμι Ορ. Ο λόγος που δεν τον είδαμε είναι πως ήταν τραυματίας. Ξέρουμε την ποιότητα του και αν δει κανείς το χρόνο που έπαιξε και τις ασίστ που έδωσε, έχει πολύ καλές αναλογίες. Όμως δεν θα σταθώ μόνο σε αυτόν αλλά και στον Μακρή και στον Αντωνίου που έπαιξαν καλά»

Για το βάθος: 
«Το να αφήνει πέντε ποδοσφαιριστές εκτός και να συμπληρώνεις 22αδα σε ένα παιχνίδι, τότε η ομάδα έχει γεμίσει. Μάλιστα έχουμε και τρεις μόνιμες απουσίες. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΑΠΟΕΛ ίσως σε κάποια φάση αγωνιστεί χωρίς προβλήματα, τότε η ομάδα θα έχει πραγματικά τεράστιο βάθος»

Για τα εισιτήρια με την Τότεναμ, το ρεκόρ και το αν θα υπάρξουν άλλα:
«Ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί ο αριθμός αυτός, είναι να μας δώσουν εισιτήρια από την Τότεναμ. Φυσικά πολλοί Κύπριοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια από την Τότεναμ. Εμείς προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε και άλλα εισιτήρια. Υπάρχει τεράστια ζήτηση, μεγαλύτερη από την προσφορά. Έχουν γίνει διαβήματα όμως δεν έχουμε τελική απάντηση. Ευελπιστούμε πως θα έχουμε σύντομα ανακοίνωση. Είμαστε δέκα μέρες πριν και έχει γίνει sold out. Οι πρώτες ενδείξεις είναι αρνητικές αλλά θα το προσπαθήσουμε»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]