ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Οι Κύπριοι στο ναό του οπαδισμού..


«Είναι εκπληκτικό να βρίσκεσαι σε ένα ναό του οπαδισμού και να βλέπεις Κύπριους οπαδούς να κλέβουν την παράσταση» τόνισε με έμφαση ο Νκετάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του Super Sport FM 104.0.


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ
Για την επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος…  

«Αυτό που πρέπει να αποδείξουμε είναι ότι δεν υπάρχει η λέξη «προσγείωση». Τελείωσε ένα παιχνίδι και ακολουθεί ένα άλλο με διαφορετικά δεδομένα. Θα πρέπει να νικήσουμε την Πάφο και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να αποδείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Η ομάδα είναι προσηλωμένη, έχει αφήσει πίσω την επιτυχία με την Ντόρτμουντ αλλά αυτό αποτελεί παρελθόν. Έχουμε επανέλθει σε φιλοσοφία πρωταθλήματος, έχοντας ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας».

Για την σωστή προσέγγιση των παικτών, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ντόρτμουντ…

«Έχει γίνει αντιληπτό πως το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ είναι εγκεφαλικό. Το πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια και όχι αν μπορούμε να πετύχουμε αποτέλεσμα ή όχι. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι το πραγματικό ΑΠΟΕΛ δεν είναι αυτό του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αγωνιστικά τη φιλοσοφία της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά…  

«Ιωάννου, Βάτερμαν, Μιλάνοφ και Λάγο είναι εκτός. Για τους υπόλοιπους, θα περιμένουμε και αν θα κριθούν κάποιοι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή»

Για τον Μιλάνοφ…  

«Θα γνωρίζουμε μέσα στα επόμενα 24ωρα τι θα συμβεί. Θα εξεταστεί στη Βαρκελώνη και θα μας ενημερώσει αν θα αλλάξει κάτι όσον αφορά την προσέγγιση για τον τραυματισμό του, δηλαδή αν θα χρειαστεί επέμβαση, ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Αυτό θα το γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες 48 ώρες».

Για τον κόσμο…  

«Να επαναλάβουμε το ευχαριστώ στους 1500 που μας παρακολούθησαν στο Ντόρτμουντ. Είναι εκπληκτικό να βρίσκεσαι σε ένα ναό του οπαδισμού και να βλέπεις Κύπριους οπαδούς να κλέβουν την παράσταση. Η μέχρι στιγμής προπώληση για τον αγώνα με την Πάφο, είναι τραγική. Μέσα στις πρώτες δύο μέρες διατέθηκαν 75 εισιτήρια και την πρώτη μέρα 16. Είναι κάτι που μας απογοητεύει. Γίνεται μια προσπάθεια από όλους, αλλά περιμένουμε τον κόσμο να είναι επίσης παρών. Αναμένουμε σήμερα και αύριο να υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση και να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή».

Για την μεταγραφολογία…

«Το θέμα του προγραμματισμού είναι ενεργό. Είναι όμως μη ουσιώδες να μιλάμε για μεταγραφές. Μέχρι τον Ιανουάριο, η ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφή. Ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]