ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Morais: «Εκπληκτική ομάδα η ΡΕΑΛ» | ΒΟΥΡΟΣ: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω» | Pote: «Θέλαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω»


Στην κάμερα της Cytavision μίλησαν: Ο Αρχηγός Νούνο Μοράις, ο Ελλαδίτης Πραξιτέλης Βούρος και ο Φορ της ομάδας Μίκαελ ΠΟΤΕ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη ΡΕΑΛ Μαδρίτης που βρήκε την ομάδα του Ζιτάν νικήτρια με το βαρύ  0-6.

ΝΟΥΝΟ ΜΟΡΑΙΣ:
«Ήταν πολύ δύσκολο παιγνίδι, παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν καταφέραμε σήμερα να παίξουμε σωστά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν τελειωμένο το παιχνίδι από το πρώτο μέρος».

«Παίζαμε μια πολύ σπουδαία ομάδα και το κάθε λάθος κοστίζει. Κάναμε περισσότερα λάθη και τα πληρώσαμε».
«Είναι εκπληκτική ομάδα η ΡΕΑΛ, έχουν εξαιρετικούς παίκτες δεν τους βλέπουμε ξεχωριστά. Έπαιξαν καλά και πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γι’ αυτούς».
«Έχουμε ακόμη πιθανότητες, και αφού έχουμε πιθανότητες θα παλέψουμε στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Τόττεναμ και ότι γίνει».

ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ:
«Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω αλλά η έκταση του σκορ μας αδικεί. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας για τη συνέχεια. Δε χρειάζεται να πω εγώ για τον Κριαστιάνο Ρονάλτο, όλος ο κόσμος τον ξέρει».
«Εγώ θέλω να πω για την ομάδα μου. Πρέπει να δείξουμε τις δυνάμεις μας με τη Τόττεναμ, να μη δείξουμε το σημερινό πρόσωπο. Αλλά πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Σαββάτου».

ΜΙΚΑΕΛ ΠΟΤΕ:
«Ήταν πολύ δύσκολο με τη ΡΕΑΛ που είχαμε απέναντί μας. Κάναμε και λάθη που μας στοίχισαν. Το σκορ δείχνει την εικόνα του αγώνα».

«Θέλαμε να πετύχουμε κάτι αλλά είμαστε ρεαλιστές. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάμε να δούμε τι θα πετύχουμε. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουμε αλλά πρέπει να πάμε για να παλέψουμε».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]