ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Καταιγιστικοί οι γαλαζοκίτρινοι στη Λεμεσό (ΑΕΛ 2-8 ΑΠΟΕΛ)


Με τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Futsal Ανδρών. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Λεμεσό και μεταδόθηκε από τη Cytavision το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 8-2 την ΑΕΛ και έφτασε στους 30 βαθμούς.

Μεγάλο διπλό με 8αρα μέσα στη Λεμεσό

Ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε σπουδαίο διπλό στο «Σπύρος Κυπριανού» επί της ΑΕΛ με 8-2 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal. Δυο τέρματα πέτυχαν οι Leo, Sorocaba, και Ιακώβου και από ένα οι Αλεξίου και Πλατής. Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν το ΘΟΙ Λακατάμιας.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε το 2017 ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας επικράτησε εύκολα της ΑΕΛ στη Λεμεσό, διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε τέσσερεις αγώνες και συνεχίζει την αντεπίθεση της για τον τίτλο.

Οι παίχτες του Γιάννου Μυλωνά έδειξαν χαρακτήρα στο 1ο ημίχρονο, ισοφάρισαν δυο φορές την ΑΕΛ και πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 2-2.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε αποφασιστικά και συγκεντρωμένα στο παρκέ του «Σπύρος Κυπριανού» προκειμένου να κατακτήσει το σημαντικό τρίποντο και να σπάσει το νικηφόρο σερί του αντιπάλου. Οι γαλαζοκίτιρινοι ήταν καταιγιστικοί και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν ή να πιστέψουν στο θετικό αποτέλεσμα. Σημείωναν το ένα τέρμα μετά το άλλο και επέστρεψαν στη Λευκωσία με το επιβλητικό 8-2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
11η Αγωνιστική
 Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 2-8 ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 5-4 ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ARARAT 4-2 ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 1-13 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]