ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σπουδαίο διπλό του ΑΠΟΕΛ, νίκησε 6-5 την Ανόρθωση στο «Κίτιον»,


Εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην Ανόρθωση (18/01/2018)

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ανόρθωση στο «Κίτιον» με 6-5 για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal. Τα τέρματα σημείωσαν οι Sorocaba (2), Ιακώβου (2), Genario και Αλεξίου. Την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιανουαρίου η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την Ομόνοια και χρειάζεται τη νίκη για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αποκτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Οι παίχτες του Γιάννου Μυλωνά βολεύονταν με δυο αποτελέσματα στο σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση, ωστόσο πήραν το καλύτερο. Το τρίποντο που διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε έξι αγώνες και στέλνει την ομάδα μας στο ντέρμπι με την Ομόνοια με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκε πολύ νωρίς με 3-0. Οι Sorocaba, Genario και Ιακώβου έδωσαν πολύ γερό προβάδισμα στην ομάδα μας που δέχτηκε ένα τέρμα μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, αλλά διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες για περαιτέρω τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο. Η ομάδα μας σκόραρε ακόμα τρία τέρματα, με τους Sorocaba, Ιακώβου και Αλεξίου, δέχθηκε ένα περισσότερο και πήρε το σπουδαίο διπλό με 6-5. Το νικητήριο τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα, σημειώθηκε 30 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του ντέρμπι από τον Ιακώβου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]