ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρώτος στην πρώτη φάση ο ΑΠΟΕΛ. Νίκησε 6-5 την Ο/Αραράτ (Βαθμολογία και Πρόγραμμα)


Νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι (Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018)

Νίκη του ΑΠΟΕΛ με 6-5 στο ντέρμπι με την Αραράτ και τερμάτισε πρώτο στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Futsal. Το παιχνίδι στο Λευκόθεο είχε συναρπαστική εξέλιξη και οι φίλοι του αθλήματος (μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision) παρακολούθησαν εξαιρετικό θέαμα από τις δύο ομάδες.

Με τη νίκη του το ΑΠΟΕΛ τερματίζει πρώτο στην πρώτη φάση και η Ομόνοια / Αραράτ που γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα, τερματίζει δεύτερη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6-5 ΟΜΟΝΟΙΑ - ARARAT
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 1-2 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 6-2 Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 4-3 ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Futsal και σύμφωνα με την Προκήρυξη θα έχουμε τη διεξαγωγή των play offs ως ακολούθως:

1η αγωνιστική Play Offs
Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες και το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:

Αγώνας 1: 1ος – 8ος
Αγώνας 2: 2ος – 7ος
Αγώνας 3: 3ος – 6ος
Αγώνας 4: 4ος – 5ος

2η αγωνιστική Play Offs
Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες και το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:

Αγώνας 5: Νικητής 1 – νικητής 4
Αγώνας 6: Νικητής 2 – νικητής 3

Σημειώνεται ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.

3η αγωνιστική Play Offs
Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες. Σημειώνεται ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***

ΒΙΝΤΕΟ


Ενημερωτικό δελτίο ΑΠΟΕΛ: Με τους πορτοκαλί κερδίσαμε την Ομόνοια (25/01/2018)

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Ομόνοια στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Futsal. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 6-5, τερμάτισαν στην 1η θέση της βαθμολογίας και απέκτησαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Οι Leo, Genario, Sorocaba, Ομήρου, Αλεξίου και Χριστοδούλου σημείωσαν από ένα τέρμα και χάρισαν την σπουδαία νίκη στην ομάδα μας.

Εντυπωσιακή από κάθε άποψη νίκη πέτυχε απόψε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια. Η ομάδα μας κατέθεσε ψυχή και πάθος στο παρκέ του Λευκόθεου και με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου της, ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και πήρε με επιβλητικό τρόπο το τρίποντο. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γαλαζοκίτρινους του Γιάννου Μυλωνά που απέκτησαν από νωρίς το προβάδισμα με τον Leo, ωστόσο το απώλεσαν άμεσα.

Η Ομόνοια σκόραρε τρία τέρματα σε διάστημα 5 λεπτών και προηγήθηκε 3-1. Εντούτοις, η ομάδα μας ανασυντάχθηκε, πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε με το ίδιο νόμισμα. Σε τέσσερα λεπτά οι Genario, Sorocaba και Ομήρου, γύρισαν τον αγώνα, αλλά ο αντίπαλος ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου σε 4-4. Το 2ο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς η Ομόνοια απέκτησε εκ νέου προβάδισμα (5-4) και έβαλε πάρα πολύ δύσκολα στην ομάδα μας.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν τα έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα για την ανατροπή. Η έντονη πίεση που άσκησαν φουτσαλιστές και οι πορτοκαλί από την κερκίδα δεν μπορούσε να αποκρουστεί. Ο Αλεξίου ισοφάρισε σε 5-5 και ο Χριστοδούλου 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με ξερό μακρινό σουτ χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα μας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]