ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Το πρώτο βήμα έγινε (ΑΠΟΕΛ 11-5 ΑΡΑΡΑΤ/Ομόνοια) #futsal (φωτογραφίες)


Εντυπωσιακό παιγνίδι και Θρίαμβος κόντρα στον "αιώνιο" (19/04/2018)

Το πρώτο βήμα έγινε. Με τη βοήθεια του κόσμου του, το ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ομόνοια στο Λευκόθεο με 11-5 στον 1ο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Futsal. Πέντε τέρματα σημείωσε ο αρχηγός Leo, δυο οι Sorocaba και Matheus και ένα οι Ομήρου και Περικλέους. Την ερχόμενη Πέμπτη στο «Ελευθερία» θα διεξαχθεί το επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

***ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***

Καλύτερη σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα μας. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχασε ευκαιρίες και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Matheus. Η Ομόνοια ισοφάρισε, αλλά το ΑΠΟΕΛ πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Leo. Η ομάδα μας δέχθηκε για δεύτερη φορά την ισοφάριση, ωστόσο απάντησε άμεσα με το καλύτερο τέρμα της βραδιάς, με τακουνάκι στον αέρα του Sorocaba.  Οι γαλαζοκίτρινοι σκόραραν ακόμα δυο τέρματα, με τους Leo και Sorocaba, αλλά η Ομόνοια μείωσε σε 5-4. Το ημίχρονο τέλειωσε 6-4 με γκολ του Matheus.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε αποτελεσματική άμυνα και μέχρι τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα πέτυχε ακόμη δυο τέρματα με τον Leo και πέναλτι του Ομήρου, ανεβάζοντας το σκορ σε 8-4. Ο αντίπαλος μείωσε και προς το τέλος της αναμέτρησης οι παίχτες του Γιώργου Πλατή πέτυχαν ακόμη τρία τέρματα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Ο αρχηγός σκόραρε δις και ο Περικλέους διαμόρφωσε το τελικό 11-5.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]