ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μία ανάσα από την κούπα | Ομόνοια/Αραράτ 4-5 ΑΠΟΕΛ (0-2συν.)


Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε απόψε (ψες) εκτός έδρας με 5-4 της Ομόνοιας / Αραράτ και προηγείται με 2-0 στις νίκες. Τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ πέτυχαν οι Λεάντρο (5'), Mosna (21'), Ταβάρες (25', 32') και Σάββας Ομήρου (34'). Στο πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης το ΑΠΟΕΛ είχε κερδίσει στην έδρα του με 11-5 και με την αποψινή (ψεσινή) νίκη, πήρε καθαρό προβάδισμα έναντι των πρασίνων, καθώς το επόμενο παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, στο Λευκόθεο.

Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα κατακτήσει τον τίτλο και θα μας εκπροσωπήσει στην Ευρώπη. Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από τη Cytavision με την στήριξη της ΚΟΠ.

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***

Βήμα τίτλου έκανε απόψε (ψες) το ΑΠΟΕΛ μέσα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Κέρδισε την Ομόνοια με 5-4 στον 2ο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Futsal και έκανε το 2-0 στις νίκες. Δυο τέρματα σημείωσε ο Matheus Tavares και από ένα οι Leo, Sorocaba και Ομήρου. Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας στο Λευκόθεο και σε περίπτωση νίκης η ομάδα μας θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισοζυγισμένο. Η Ομόνοια προηγήθηκε, αλλά η ομάδα μας ισοφάρισε άμεσα με τον αρχηγό της Leo, ενώ έχασε ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι προς το τέλος για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη οι φουτσαλιστές του Γιώργου Πλατή μπήκαν δυνατά, σκόραραν δυο τέρματα με τους Sorocaba και Tavares και έκαναν το 3-1. Η Ομόνοια ισοφάρισε, αλλά η ομάδα μας δεν πτοήθηκε και επέστρεψε για την τελική αντεπίθεση της. Σημείωσε ακόμη δυο τέρματα, με τους Tavares και Ομήρου και πήρε σπουδαίο διπλό με 5-4!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]