ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δυήμερο ΡΕΠΟ!


«Αδικαιολόγητο διήμερο ρεπό στον Αρχάγγελο» Τώρα από που μας προέκυψε αυτό το 2ήμερο ρεπό.. ένας Θεός ξέρει.

Οι πλείστοι παίκτες είναι καθολικοί και το Πάσχα των καθολικών ήταν την περασμένη βδομάδα, κάποιοι είναι μουσουλμάνοι και δεν γιορτάζουν Πάσχα. Οι ελάχιστοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν είναι καν στην βασική ενδεκάδα, ούτε στις αλλαγές. Αν είναι από σεβασμό προς στην Ορθοδοξία, τη χώρα που τους φιλοξενεί, τότε η προπόνηση του Σαββάτου το πρωί και η απογευματινή της Κυριακής δεν θα χαλούσε κανένα αν και θα έλεγα πως περισσότερο επιβαλλόταν. 

Άρα;
Για ποιους είναι το διήμερο ρεπό? Για το γραφειακό προσωπικό; Μα αυτοί δεν παίζουν ποδοσφαιρο. Από την κούραση; Μα ποια κούραση;

Αυτό το ρεπό είναι μέγα λάθος από ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα. Πολύωρες έπρεπε να ήταν οι προπονήσεις και καθημερινές, αφού λέγονται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟΕΛ:


Φυσιοθεραπεία λόγω αιματώματος ακολούθησε ο Oar.Φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Εφραίμ και Αλωνεύτης. Ο Νικόλας Ιωάννου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και του συνεστήθη ξεκούραση.Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στο προπονητικό πρόγραμμα την ερχόμενη βδομάδα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]