ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Το σήκωσε ψηλά στον ουρανό! ΑΠΟΕΛ 10-6 ΑΡΑΡΑΤ/Ομόνοια (3-0συν)


Και σήκωσε το να το δω.. το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό!

Το είπαι και το 'κανε ο ΘΡΥΛΟΣ. Ακόμα ένα ομαδικό άθλημα βάφεται σε γαλαζοκίτρινα χρώματα. Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον 4ο τίτλο Πρωταθλήματος τα τελευταία 5 χρόνια, στο Futsal, καταβάλλοντας στον τρίτο τελικό την Αραράτ/Ομόνοια με σκορ 10-6.

Το ΑΠΟΕΛ νίκησε απόψε την Ομόνοια / Αραράτ με 10-6 και κατέκτησε τον τίτλο του φετινού Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Futsal. Ήταν η τρίτη σερί νίκη για το ΑΠΟΕΛ στην τελική φάση και με σκορ 3-0 πανηγύρισε απόψε στο Λευκόθεο την κατάκτηση του τροπαίου και την επιστροφή του στην κορυφή.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της τελικής φάσης για την ανάδειξη του πρωταθλητή:

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια / Αραράτ…11-5
Ομόνοια / Αραράτ – ΑΠΟΕΛ…4-5
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια / Αραράτ…10-6

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ***

ΒΙΝΤΕΟ:

Οι δύο ομάδες εκτός από την τελική φάση, συναντήθηκαν άλλες τέσσερις φορές φέτος. Δύο στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος (πέτυχαν από μια νίκη) και άλλες δύο στη διοργάνωση του Κυπέλλου στην ημιτελική φάση, όπου πέτυχαν από μια νίκη και στον τελικό προκρίθηκε η Ομόνοια / Αραράτ.

Ο Αυτοκράτορας επέστρεψε στο θρόνο του! (03/05/2018)

Ο Αυτοκράτορας επέστρεψε στο θρόνο του. Η ομάδα μας κέρδισε την Ομόνοια στο Λευκόθεο με 10-6, έκανε το 3-0 στις νίκες και κατέκτησε το πρωτάθλημα Futsal της περιόδου 2017/18. Το τέταρτο τρόπαιο στα έξι χρόνια λειτουργίας του τμήματος. Τα τέρματα σημειώθηκαν από τους Ιακώβου (3), Ομήρου (2), Κωνσταντίνου, Sorocaba, Leo, Matheus και αυτογκόλ. Η διοίκηση και η ομάδα ευχαριστεί και υποκλίνεται στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που δεν σταμάτησε λεπτό να ενθαρρύνει και να σπρώχνει τους φουτσαλιστές προς τη νίκη τίτλου.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν έδειξε καμία διάθεση να δώσει παράταση στη στέψη. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστική. Σκόραρε το ένα τέρμα μετά το άλλο και μετέτρεψε τον αγώνα σε πάρτι τίτλου. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 3ο λεπτό από τον Sorocaba και συνεχίστηκε με αυτογκόλ, δυο τέρματα από τον Ιακώβου και από ένα του Leo και Κωνσταντίνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε ελαφρώς χαλαρή και ο αντίπαλος μείωσε σε 6-4. Η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς, σημείωσε ακόμη τέσσερα τέρματα με τους Ιακώβου, Matheus και Ομήρου (2) και πήρε πανηγυρική νίκη τίτλου με 10-6.

Με το σφύριγμα της λήξης, το πάρτι στο παρκέ και στις κερκίδες συνεχίστηκε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]