ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παρά το εμπάργκο μεταγραφών... ο ΠΑΟ θέλει CARLAO


Κι ενώ στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν την απάντηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή αλλά και της ΤΟΡΙΝΟ, για τον εκ νέου δανεισμό του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στον ΑΠΟΕΛ, στην Ελλάδα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο (και πετυχαίνουν διάνα ως συνήθως!!!!) για ενδιαφέρον του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Δώνη, για τον ΚΑΡΛΑΟ, τον οποίο θέλει να εντάξει στην ομάδα του Αθηναϊκού τριφυλλιού. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης, πως ο ΚΑΡΛΑΟ έχει προταθεί, από τον Μάνατζερ του, σε όλους τους μεγάλους Ελληνικούς συλλόγους!!

ApoelGroup
Ομάδα Facebook · 9.367 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
http://www.apoelgroup.com/ https://www.twitter.com/apoelgroup/ https://www.instagram.com/apoelgroup/ https://linkedin.com/in/apoelgroup https://www.pi...
Ενδεικτικό το δημοσίευμα της pagenews.gr

Μεταγραφικό σενάριο που βάζει... φωτιά με το "θηρίο" του ΑΠΟΕΛ, που ο Δώνης τον είχε βασικό και αναντικατάστατο.

«Στην Κύπρο εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες ένα μεταγραφικό σήριαλ που έχει στα… κόκκινα τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το θέμα του Καρλάο, του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ανήκει στην Τορίνο και οι Ιταλοί τον είχαν παραχωρήσει δανεικό στους Κύπριους.   Ο δανεισμός του παίκτη ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ θέλουν φυσικά να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους αφού ήταν ο ηγέτης της αμυντικής τους γραμμής. Βασικός και αναντικατάστατος και επί Δώνη και μετά τη φυγή του τελευταίου.   Ωστόσο, το τοπίο παραμένει θολό. Στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν ότι η Τορίνο θα απαντήσει θετικά εντός των επόμενων ημερών και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Κύπρο. Και η αλήθεια είναι πως τα δημοσιεύματα στην Κύπρο αναφέρουν πως πράγματι ο Καρλάο το πιθανότερο είναι να καταλήξει ξανά στον ΑΠΟΕΛ.   Βέβαια, ο ατζέντης του παίκτη, όσο προχωρά τις συζητήσεις, δεν διστάζει να προτείνει τον Βραζιλιάνο και σε άλλες ελληνικές ομάδες. Φήμες λένε πως έχει προταθεί σε όλους τους μεγάλους και φυσικά και στον Παναθηναϊκό, ελέω Δώνη και παρά τις απαγορεύσεις που έχει το τριφύλλι.    Σαφώς και ο Δώνης θα τον ήθελε χωρίς δεύτερη κουβέντα, όμως με όσα περνάει ο Παναθηναϊκός οι ελπίδες θα ήταν απειροελάχιστες».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]