ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στα σοβαρά υπόψιν


Ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα την φετινή περίοδο με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας μετά την αργοπορημένη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την απομάκρυσνη του Μπρούνο Μπαλταζάρ και την προσωρινή επιστροφή του Γιώργου Κωστή, να προχωρά σε νέες αλλαγές στην σύνθεση της διοικητικής δομής του ποδοσφαιρικού της τμήματος.

Ο Σέρβος Τόζα Σάμπουριτς που προσλήφθηκε με τυμπανοκρουσίες στις 31/12/2015 για την θέση του τεχνικού διευθυντή, αποτελεί από την Κυριακή το βράδυ παρελθόν από την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων καθώς όπως αποδείχτηκε δεν… κόλλησε ποτέ με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ από το συγκεκριμένο πόστο.

Σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση του νέου Διευθυντή ποδοσφαίρου ή Τεχνικού Διευθυντή (θα μάθουμε από το οργανόγραμμα τον τίτλο) θέτει ο Καταλανός πρώην Τεχνικός Διευθυντής της Μάλαγα Francesc Arnau (Φρανσέσκ Αρναού), που απασχολεί έντονα την Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Το Φράνσεσκ Αρνάου (Francesc Arnau) αντικατέστησε στην Μάλαγα τον περασμένο Οκτώβρη, ο Αργεντινός Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος που μόλις είχε αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην Μπαρτσελόνα και την Μάλαγα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]