ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Forza Italia.. Forza PAOLO


Όλος ο Αρχάγγελο μιλά Ιταλικά. Μετά την πρόσληψη των Ιταλών Διευθυντών ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι και Ντάνιελ Ρανζά, η Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη προχώρησε σήμερα στην πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας μας Πάολο Τραμετζάνι, του 3ου Ιταλού της παρέας, η οποία αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με την έλευση της προπονητικής ομάδας του νέου προπονητή.

Την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή, υποδέχθηκαν με αρκετά αρνητικά σχόλια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων που φωνάζουν για την ανικανότητα της Διοίκησης Πετρίδη να φέρει κανονικό προπονητή, σε αντίθεση με τις ιστοσελίδες του Προέδρου που βάλθηκαν να μας πείσουν ότι φέραμε τον "Ποτσιετίνο".

Η θέση μας, είναι να καλωσορίσουμε τον νέο Τεχνικό του ΑΠΟΕΛ στην ομάδας μας και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, αφού κάθε επιτυχία του Ιταλού Κόουτς θα είναι και νέα επιτυχία του ΑΠΟΕΛ.

Η ενημέρωση της πρόσληψης του Ιταλού προπονητή, από το γραφείο τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Paolo Tramezzani
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτ 10, 2018


Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Paolo Tramezzani. Η συμφωνία είναι μονοετούς διαρκείας με αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση επίτευξης των στόχων του ΑΠΟΕΛ. O κ. Tramezzani είναι γεννημένος στις 30/07/1970.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητής της Εθνικής Αλβανίας το 2011. Ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου που οδήγησε την ομάδα στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας της που ήταν η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Την περίοδο 2016-2017 εργάστηκε ως πρώτος προπονητης στην FC Lugano με την οποία εξασφάλισε είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa League. Την επόμενη χρονιά εργάστηκε στον πάγκο της Ελβετικής FC Sion.

Βοηθός προπονητής θα είναι ο Pasquale Rocco.

O κ. Rocco είναι κάτοχος UEFA PRO και εργάστηκε προηγουμένως στις Gubbio U19, Perugia και Bari.

Ο Γιώργος Κωστής παραμένει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]