ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο NSUE ήρθε τραυματίας


Πέρασε μία εβδομάδα από την επιστροφή του ΝΣΟΥΕ από την Εθνική ομάδα της χώρας του και η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ μόλις τώρα μας ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής κουβάλησε μαζί του, θλάση 2ου βαθμού.

Μπορεί ο ΝΣΟΥΕ να μην αγωνίστηκε με την Εθνική της χώρας του, όμως συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της Γουινέας και ιδού τα αποτελέσματα.

Η σημερινή επίσημη ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ, λέει.
«Ενημερώνουμε ότι ο Nsue με την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που είχε προκληθεί κατά την διάρκεια των προπονήσεων με την Εθνική του ομάδα.
Πέρασε από ιατρικό έλεγχο και διεγνώσθη με θλάση δεύτερου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο (υποτροπή στον προηγούμενο τραυματισμό του).
Ο ΑΠΟΕΛ είχε ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο της εθνικής του ομάδας για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και τον ίδιο για το πρόγραμμα που έπρεπε να ακολουθήσει.
Το θέμα θα επιληφθεί ο Αθλητικός Διευθυντής.».

Το ψαρέψαμε και το μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη.
 - Στα καφενεία πάντως κυκλοφορούν ψίθυροι και για οικονομική "διαφορά" του παίκτη με τον ΑΠΟΕΛ, εξού και η δήλωση του ποδοσφαιριστή περί τραυματισμού. Τι να πιστέψει κανείς στον φετινό ΑΠΟΕΛ, μέχρι και το όνομα του Καραβίδα έχει εμπλακεί?


SPONSORED: Κάντε ΚΛΙΚ στον χορηγό μας και επωφεληθείτε με 5 ευρώ δώρο, χωρίς κατάθεση, προσφορά της PARIMATCH και του APOELGROUP.  
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 comment :

  1. Και πολύ σωστά τα λένε στα καφενεία .
    Αλλά δεν φταιει ο καραβιδας είναι ο Προδρομος που φταίει που τον έβαλε και αλονιζε στον αρχάγγελο και είδου τα αποτελέσματα. Τώρα θα μας πολεμά με κάθε τρόπο και μεσο που μπορεί επειδή έδιωξε τους πελάτες του Ταβαρες Μπαλτάζαρ .Και ναι υπαρχει θέμα με Νσουε οικονομικό γιατί έτσι εντολές έδωσε ο Μanager του ( καραβιδας).

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]