ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Parimatch και Καραϊσκάκειο Ίδρυμα Ενώνουν Δυνάμεις στο ΑΠΟΕΛ Fan Day!



Parimatch και Καραϊσκάκειο Ίδρυμα Ενώνουν Δυνάμεις στο ΑΠΟΕΛ Fan Day!

Στις 11 Νοεμβρίου το ΑΠΟΕΛ θα γιορτάσει τα γενέθλια της ομάδας όπου φέτος συμπληρώνει 92 χρόνια ζωής, σε μια μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο «Parimatch Αρχάγγελος» Προπονητικό κέντρο.

Παρόν στην ξεχωριστή μέρα θα είναι βέβαια και ο Μέγος Χορηγός του ΑΠΟΕΛ, Parimatch, η οποία συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά στη μάχη κατά της λευχαιμίας και σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα θα προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεις και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών, με μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία.  

Απλά δίνεις δείγμα σάλιου και συμπληρώνεις μία φόρμα στο περίπτερο της Parimatch, που θα βρίσκεται στο ΑΠΟΕΛ Fan Day!

Ακόμη, στο περίπτερο της Parimatch θα διατίθεται το Χριστουγεννιάτικο βραχιόλι «Νιφάδα Ζωής» για την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις! Έλα στο ΑΠΟΕΛ Fan Day και γίνε εθελοντής δότης ή αγόρασε το βραχιολάκι «Νιφάδα Ζωής», ή ακόμη καλύτερα και τα δύο και άφησε το δικό σου στίγμα… για κάτι που αξίζει.

Σε περιμένουμε στο Fan Day, στις 11 Νοεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, στο Προπονητικό Κέντρο "Parimatch Αρχάγγελος" για να διασκεδάσουμε αλλά και να προσφέρουμε δίνοντας σκυτάλη στη ζωή!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]