ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Σοβαρό μειονέκτημα να μην έχεις ένα σταθερό κυνηγό ... Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο βασικός στράϊκερ» Τ.Αντωνίου


«Ο Μούσα Αλ Τάμαρι πρέπει να παίξει στο ντέρμπι, φτάνει αν είναι υγιής. Δεν γίνεται να παίζεις ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και να φυλάξεις τον καλύτερο σου παίκτη» δήλωσε ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, που μίλησε το απόγευμα στον ΣΠΟΡ FM 95.0 στην εκπομπή «Pressing» με τον Ανδρέα Βιολάρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κύριος Αντωνίου:

Για την δήλωση του Κάντηλου ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έβγαινε Ευρώπη και την ανάκληση της δήλωσης: 
«Όταν γίνεται μια δήλωση, ισχύουν με τα δεδομένα μιας δεδομένη στιγμή. Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό είναι να το απόλυτο της θέσης ότι δεν θα έβγαινε Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε καλύτερη μοίρα από ότι ήταν στο προηγούμενο στάδιο. Ένα σερί που πραγματοποίησε ήταν αρκετό να το φέρει στην κορυφή. Μετά είχε σημαντικές απώλειες μέσα στην έδρα του και παρά τις πολλές συνεχόμενες νίκες επί του Απόλλωνα, διεκδικεί επί ίσης όροις το πρωτάθλημα με μόνο ένα βαθμό διαφορά. Τους τελευταίους πέντε αγώνες δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ στην έδρα του».

Για τις αδυναμία του Απόλλωνα: 
«Συνεχίζει να έχει καλή ομάδα ο Απόλλωνας και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει αδυναμίες σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Αδυνατεί να προσαρμοστεί γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του αγώνα. Ενώ όταν ο αντίπαλος δεν είναι ισχυρός μπορεί να τον κερδίσει. Του στοίχησε και που έπαιζε Ευρώπη γιατί καταπονήθηκαν οι παίκτες. Γενικά ανατράπηκε όλη η ροή της ζωής των παικτών. Και εμείς με τον ΑΠΟΕΛ όταν ταξιδεύαμε συχνά ήταν γενικά δύσκολο στην επιστροφή να επανέλθουμε. Είναι κάτι που πληρώνει ο Απόλλωνας πάντως. Υπάρχουν οι παίκτες που είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς. Φέτος το ΑΠΟΕΛ είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους παίκτες».

Για τη διαχείριση του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ:
«Αυτό που μετρά είναι αν θα τα καταφέρει ο κ. Τραμετσάνι να πάρει το πρωτάθλημα. Αν το πάρει τότε θα μιλούμε για ένα προπονητή που ήρθε και βρήκε κατεστραμμένη την ομάδα και τα κατάφερε. Αν δεν το πάρει θα πούμε ότι δεν αξιοποίησε την ποιότητα του ρόστερ. Για μένα ένα προπονητή του ΑΠΟΕΛ πρέπει να τον κρίνουμε από το πώς παίζει στην έδρα του. Δεν είναι σύμπτωση να κερδίζεις τα εκτός και να μην κερδίζεις τα εντός. Πρέπει να τα τροποποιήσει τα πλάνα του αναλόγως της ομάδας που παίζεις και που παίζεις».

Για το ότι δεν υπάρχει ένα καθαρό εννιάρι στον ΑΠΟΕΛ που να σκοράρει ανελλιπώς: 
«Το ΑΠΟΕΛ τέλειωσε το πρωτάθλημα πέρσι και δεν πήρε ένα παίκτη κυνηγό που ξέρεις τι θα περιμένεις από αυτόν. Είναι σοβαρό μειονέκτημα να μην έχεις ένα σταθερό κυνηγό. Δηλαδή έχει Μπέζιακ και Μπάλογκ, αλλά δεν ξέρουμε ποιος είναι ο βασικός στράικερ».

Για την προϊστορία ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και τις δηλώσεις του Αναστασίου: 
«Αν θα μείνει κάτι στην ιστορία αν θα τερματιστεί ένα σερί θα μείνει ο αριθμός και όχι οι παίκτες που σταματούν το σερί. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έστειλαν το μήνυμα τους για συντριβή της Ομόνοιας, διότι ανέβασαν τον πήχη και για να μην υπάρχει υποτίμηση. Όλα παίζουν το ρόλο τους στη ψυχολογία. Δεν μπορείς να μιλάς για συντριβή του αντιπάλου από τη στιγμή που είναι ντέρμπι. Το έκαναν καθαρά για να τους πουν μην τυχόν και δεν κερδίσετε, προειδοποιητικά».

Για τον Τάμαρι: 
«Δεν διανοούμουν να παίξω χωρίς Τάμαρι αν ήμουν ο Τραμετσάνι. Ο Τάμαρι πρέπει να παίξει φτάνει αν είναι υγιής. Δεν γίνεται να παίζεις ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και να φυλάξεις τον καλύτερο σου παίκτη».

ΗΧΗΤΙΚΟ:

APOELGROUP | APOEL GROUP
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" · 8.584 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Η Οπαδική Ιστοσελίδα Του ΑΠΟΕΛ Στο Διαδίκτυο
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]