ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ρίχνει την τιμή του Caju


Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης espn.com.br η ποδοσφαιρική ομάδα του Καζού - CAJU, SANTOS, δεν έχει επιδιώξει την ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή των γαλαζοκιτρίνων. 

Το συμβόλαιο του ΚΑΖΟΥ με τον ΘΡΥΛΟ, λήγει τέλος του Μάη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόθεση της SANTOS, είναι μειώσει την τιμή του ποδοσφαιριστή από το 1,5 εκατομμύριο, σε πιο προσιτή για τους γαλαζοκιτρίνους, για να μην χάσει τον παίκτη χωρίς να αποκομίσει κάποιο κέρδος.

«Η ομάδα της Σάντος δεν έχει ακόμη επιδιώξει την ανανέωση του Καζού και το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει και μετά από ένα μήνα θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει προσύμφωνο με άλλη ομάδα.

Η περίπτωση του Καζού εξετάζεται από ομάδες της Βραζιλίας και του εξωτερικού.

Το ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον Καζού στο ρόστερ του, αλλά το γεγονός ότι δεν μπήκε στους ομίλους του Champions League ή του Europa League έχει… πλήξει τον προϋπολογισμό και δεν μπορεί να αγοράσει τον παίκτη έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια εναλλακτική λύση για τη Σάντος είναι να διαπραγματευτεί μια χαμηλότερη αξία, ώστε να μην τον χάσει δωρεάν. Δεν υπάρχει, ωστόσο, τέτοια συζήτηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για την ώρα».

APOELGROUP | APOEL GROUP
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" · 8.584 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Η Οπαδική Ιστοσελίδα Του ΑΠΟΕΛ Στο Διαδίκτυο
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]