ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Περί εμμονής και ρόστερ (ΑΠΟΨΗ)


Να θυμίσω ότι όταν απολύσαμε τον προηγούμενο προπονητή...

Σε όλες τις συζητήσεις στα φόρουμ αλλά και σε όλα τα άρθρα από τους αθλητικογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, κυριαρχούσε το ότι έχουμε το χειρότερο ρόστερ τις δεκαετίας και με τέτοιους παικτες ούτε Ευρώπη δεν θα βγαίναμε.
Τώρα ξαφνικά οι ίδιοι αθλητικογράφοι αλλά και οπαδοί, ανακάλυψαν ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ και είναι απαράδεκτο να μην το εκμεταλλεύεται σωστά ο αχάπαρος προπονητής με τις "εμμονές" του.
Να θυμίσω επίσης ότι η προηγουμενη φορά που ακούγαμε για "εμμονής" ήταν επί Γιοβάνοβιτς από τους ίδιους περίπου ανθρώπους.
Ο άνθρωπος δεν έχει εμμονές (ούτε ο Γιοβάνοβιτς είχε), έχει ένα πλάνο και ένα τρόπο παιγνιδιού που οδηγεί στην επιλογή της ενδεκάδας. Σωστό η λάθος, το πλάνο πρέπει να κρίνουμε (δεν λέω ότι ειναι σωστό). π.χ. θέλει στο γήπεδο επιθετικούς που να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα για 90 λεπτά.
Ο Νατέλ μπορεί να το κάνει.
Ο Εφραίμ δεν μπορεί, ούτε κι ο Αλωνεύτης στα 36 του.
Αν είσαι αθλητικογράφος και πάεις στο γήπεδο εν πολλά εύκολο να το διακρίνεις και να σταματήσεις τα περί "εμμονών".
Όσο αφορά το "καλύτερο ρόστερ" εν τούτος ο προπονητής που το ανάδειξε φέρνοντας μπροστά παίκτες που είχαμε όλοι σκαρτάρει και που μαζί του παίζουν 100%.
Ο επόμενος προπονητής μπορεί να μας φέρει πάλε πίσω στο "χειρότερο ρόστερ της δεκαετίας".
Να υπενθυμίσω επίσης ότι η φετινή χρονιά έχει πολλές διαφορές που τις προηγούμενες που άλλαζες προπονητή και έπιαννες πρωτάθλημα.


  • 1. Η ομάδα πάει για χρεωκοπία με έλλειμμα 6 εκατομμύρια (δηλώσεις Πετρίδη).
  • 2. Η ομάδα έχασε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους αφού παίζει σε άδειο ΓΣΠ που οι μόνοι που ακούγονται ειναι όσοι βρίζουν προπονητή και παίκτες.
  • 3. Ο αντίπαλος μας έχει κυριαρχήσει στο παρασκήνιο κερδίζοντας βαθμούς από δίκες, παίζοντας φιλικά με σχεδόν όλες τις μικρές ομάδες αλλά και αυτές τις εξάδας και ένα σωρό νίκες με διαιτητικές βοήθειες. 


Ναι ο προπονητής φαίνεται να κάμνει λάθη άλλα χωρίς αυτόν η χρονιά θα είχε τελειώσει πολύ πιο νωρίς και θα είμαστε τώρα εκτός Ευρώπης.
Για κάποιον που ήρθε στο μέσο της χρονιάς σε μια διαλυμένη ομάδα δεν νομίζω να μπορούσε να κάμει περισσότερα.


Στείλτε μας και τη δική σας άποψη και θα δημοσιευθεί: APOEL GROUP


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]