«Αναστολή της κάρτας φιλάθλου» ζητά η ΕΔΕΚ


Κάλιον αργά παρά ποτέ, τουλάχιστον η ΕΔΕΚ τόλμησε και πήρε ξεκάθαρη θέση, σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα που κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους κι ας κατηγορείται η ΕΔΕΚ κι ο Πρόεδρος της Μαρίνος Σιζόπουλος (με ΑΕΛίστικα φρονήματα) για ψηφοθηρία λόγω Ευρωπαϊκών εκλογών. Μακάρι να πετύχουν την κατάργηση της και χαλάλιν τους.. η ψήφος!

Αναστολή της κάρτας φιλάθλου και επαναξιολόγηση του θεσμού για αύξηση της προσέλευσης, διασφάλιση της ασφάλειας και άμβλυνση των φαινομένων βίας στα γήπεδα

Λόγω της σημαντικής μείωσης της προσέλευσης των φιλάθλων στα κυπριακά γήπεδα, ζητάμε την προσωρινή αναστολή της κάρτας φιλάθλου και την επαναξιολόγηση του θεσμού πριν από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Απώτερος στόχος της πρότασής μας είναι η εξασφάλιση τόσο της αύξησης της προσέλευσης όσο και της διασφάλισης της ασφάλειας και της άμβλυνσης των φαινομένων βίας στα γήπεδα. Ο χρόνος αναστολής του μέτρου να αξιοποιηθεί για την υλοποίηση των απαραίτητων στοιχείων  υποδομής που σήμερα απουσιάζουν από τα γήπεδα, ώστε να υπάρχει η σωστή προετοιμασία για την εφαρμογή του μέτρου.

Η όποια υιοθέτηση του αιτήματός μας επιβάλλεται να συνδυαστεί με την ανάλογη επίδειξη σεβασμού στο θεσμό του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, τόσο από κάθε φίλαθλο μεμονωμένα όσο και από τους οργανωμένους οπαδούς.

Την ίδια στιγμή, καλούμε τα σωματεία σε περίπτωση υλοποίησης της πρότασής μας να λειτουργήσουν με υπευθυνότητα και να απομονώσουν τα γνωστά ταραχοποιά στοιχεία των φιλάθλων τους.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 2 Απριλίου 2019

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

HISTORY

[HISTORY][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

UEFA

[UEFA][twocolumns]