ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΚΗΣ: «Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό»


«Πολύ λίγες ομάδες στον κόσμο κατάφεραν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα» δήλωσε ο τρεις φορές πρωταθλητής με τον ΑΠΟΕΛ, χαλκέντερος κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Μερκής, σε ανάρτηση του στο *instagram* με την ευκαιρία της κατάκτησης του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ.

Όσα έγραψε ο Γιώργος: 
«Μια χρονιά που ξεκίνησε ανάποδα, με πολλή αμφισβήτηση και πολλή μουρμούρα.
Μια χρονιά με πολύ άγχος και πίεση και με απών τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (τον κόσμο) γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι, χωρίς έστω να ρωτήσουν εμάς τους πρωταγωνιστές, πως είναι να αγωνίζεσαι σε άδεια γήπεδα.
Κόντρα σε όλους και σε όλα, καταφέραμε να κατακτήσουμε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην σειρά, πράγμα που κατάφεραν πολύ λίγες ομάδες στον κόσμο.
Συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου και στο προπονητικό επιτελείο που έδωσαν τα πάντα μέσο σκληρής δουλειάς καθημερινά όπως και σε όλους που εργάζονται στον Αρχάγγελο καθημερινά για να μην μας λείπει τίποτα (ιατρικό team, φροντιστές, φρουρούς ασφαλείας, υπαλλήλους της εταιρείας) και τέλος στην διοίκηση της ομάδας που ήταν συνέχεια στο πλευρό μας και στα καλά και στα άσχημα.
Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό και τον ευχαριστώ και τον δοξάζω .
Η μεγαλύτερη μου υπερηφάνεια είναι ότι έκανα χαρούμενους και περήφανους τους λίγους αληθινούς μου φίλους και την οικογένεια μου, που με στηρίζουν κάθε λεπτό της ζωής μου, για αυτό τον λόγο τους αγαπώ και τους αφιερώνω και αυτόν τον τίτλο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κρατήσω τον γιο μου, μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής, μέσα στο γήπεδο και θα έχω δίπλα μου την οικογένεια μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

 #des7iny #champions #punisher #monoapoel👍

instagram.com



Μια χρονια που ξεκινησε αναποδα,με πολλη αμφισβητιση και πολλη μουρμουρα.Μια χρονια με πολυ αγχος και πιεση και με απων τον καλυτερο ποδοσφαιριστη της ομαδας μας (κοσμο) γιατι ετσι αποφασισαν καποιοι χωρις εστω να ρωτησουν εμας τους πρωταγωνιστες πως ειναι να αγωνιζεσαι σε αδεια γηπεδα.Κοντρα σε ολους και σε ολα καταφεραμε να κατακτησουμε το 7 συνεχομενο πρωταθλημα στην σειρα πραγμα που καταφεραν πολυ λιγες ομαδες στον κοσμο. Συγχαρητηρια στους συμπαιχτες μου και στο προπονητικο επιτελειο που εδωσαν τα παντα μεσο σκληρης δουλειας καθημερινα οπως και σε ολους που εργαζονται στον αρχαγγελο καθημερινα για να μην μας λειπει τιποτα(ιατρικο team,φροντιστες,φρουρους,υπαλληλους της εταιριας) και τελος στην διοικηση της ομαδας που ηταν συνεχεια στο πλευρο μας και στα καλα και στα ασχημα. Νιωθω ευλογημενος απο τον θεο και τον ευχαριστω και τον δοξαζω . Η μεγαλυτερη μου περιφανεια ειναι οτι εκανα χαρουμενους και περιφανους τους λιγους αληθινους μου φιλους και την οικογενεια μου που με στηριζουν καθε λεπτο της ζωης μου για αυτο τον λογο τους αγαπω και τους αφιερωνω και αυτον τον τιτλο . Ειμαι πολυ χαρουμενος που θα κρατησω τον γιο μου μετα το τελος της τελευταιας αγωνιστικης μεσα στο γημεδο και θα εχω διπλα μου την οικογενεια μου και τα αγαπημενα μου προσωπα #des7iny#champions#punisher#monoapoel👍
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Merkis Official (@merkis30) στις
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]