ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Επί του πιεστηρίου


Επί του πιεστηρίου οι επόμενες ανακοινώσεις του ΑΠΟΕΛ, που αφορούν τους Kevin Lafrance,  Francis Uzoho, Rafa Romo, Μουκτάρη και Nuno Morais, καθώς και για τους δανεικούς Μηνάς, Μακρής, Νεοφύτου, Reza αλλά και τον Κωστάκη Αρτυματά.

- Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ Λεμεσού, Kevin (Pierre) Lafrance, θα βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, στο προπονητικό κέντρο «Parimatch-Αρχάγγελος». Οι γαλαζοκίτρινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον 29χρονο Διεθνή κεντρικό αμυντικό από την Αϊτή και τον μάνατζερ του, με την υπόθεση να μπαίνει στην τελική ευθεία του τερματισμού και να παίρνει επιτέλους την καρό σημαία. 

- Στην πρώτη προπόνηση στον «Parimatch-Αρχάγγελος», θα βρίσκεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς..) και ο πρώην Διεθνής Νιγηριανός τερματοφύλακας της "κυρίας" ο 20χρονος Francis Uzoho. 

Στο ακουστικό παραμένει ο τεχνικός Διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Domenico Teti, για τις υποθέσεις των  Βραζιλιάνων Cazu και Nadel. Πάντως, από πλευράς διοίκησης δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και θα πρέπει να περιμένουμε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]