ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δύσκολο το έργο κόντρα στους πρωταθλητές Σλοβακίας


Ξεκάθαρο φαβορί.. η Σλόβαν Μπρατισλάβας, αυτό μας λένε όλοι. Κάτι που τείνουμε να πιστέψουμε κι εμείς οι ίδιοι, εδώ που μας έφερε η σημερινή κατάσταση στην ομάδα με τις ελλείψεις σε καίρια πόστα και τον Αρχηγό να ...απομακρύνεται.

Η ομάδα μας θα στηρίξει την προσπάθεια της για πρόκριση στον επόμενο γύρο, σε ενοικιαζόμενες υπηρεσίες, αφού ο αριθμός των δανεικών ποδοσφαιριστών έχει αυξηθεί φέτος σε επικίνδυνο βαθμό. Κανείς όμως από τους δανεικούς δεν μπορεί να εμποτιστεί με το DNA του ΑΠΟΕΛλισμού σε μια εικοσαήμερη προετοιμασία και στο τέλος της χρονιάς να επιστρέψει στην ομάδα του, εκτός κι αν πείσει κι αν έρθουν οι επιτυχίες και αν κλπ-κλπ.

Όσο περνούν οι μέρες όλο και πιο δύσκολο θα φαίνεται το έργο του ΑΠΟΕΛ έναντι των πρωταθλητών Σλοβακίας.

Μπορεί ο επαναληπτικός να είναι στο ΓΣΠ κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δίνει ένα σοβαρό πλεονέκτημα στην ομάδα. Δυστυχώς όμως δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Κανένας δεν ξεχνά τις ντροπιαστικές ήττες στο ΓΣΠ τη σεζόν που έληξε.

Χωρίς τους οργανωμένους οπαδούς στο πλευρό της ομάδας, το έργο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Δεν λέω... κερδήθηκαν φοβερές προκρίσεις με τη δυναμική του κόσμου στο ΓΣΠ, αλλά μιλούμε για άλλη ομάδα με μεγάλης πάστας ποδοσφαιριστές (Μαντού, Αίλτον, Σολάρι, Μπίδη, Μαρσίνιο, Μπόα, Χιώτη, Κόντη, Πούρσα και άλλους, με προπονητές όπως τον Στρατηγό ΙΒΑΝ, τον Γιώργο Δώνη και τον Τ.Κρίστιανσεν, παράλληλα όμως, χάθηκαν άλλες τόσες με τον κόσμο δίπλα στην ομάδα και το ΓΣΠ καμίνι που έκαιγε. Ποιός ξεχνά την Κοπεγχάγη ή την Αστάνα και πιο πρόσφατα την Σούντοβα.

Η ομάδα όμως είχε και μεγάλη δόση τύχης, εκεί και όπου την χρειαζόταν, κάτι όμως που χάθηκε στα πρόσφατα Ευρωπαϊκά παιγνίδια του ΑΠΟΕΛ.

Διπλά δύσκολο θα είναι το έργο του Ιταλού Προπονητή Πάολο Τραμετσάνι.
Από τη μια θα πρέπει να κάνει την μεγάλη υπέρβαση της καριέρας του και να βάλει την ομάδα σε Ευρωπαϊκό όμιλο, με κύρια προτίμηση τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κι από την άλλη θα πρέπει να αντιμετωπίζει τους "μούρμουρους" και απαιτητικούς οπαδούς του ΘΡΥΛΟΥ, επί καθημερινής βάσεως.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]