Ο MANDUCA κατά του μάνατζερ της διαπλοκής


Με τον μάνατζερ της διαπλοκής Αλεσάντρο, τα βάζει ο ο Θρύλος του ΑΠΟΕΛ και πρώην Διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Γουστάβο Μαντούκα, αποκαλώντας τον Βραζιλιάνο ιμπρεσάριο ποδοσφαιριστών Αλεσάντρο, ως μάνατζερ μαριονέτα και ακατάλληλο για να χειρίζεται τόσο σοβαρά θέματα του ΑΠΟΕΛ.

Από την άλλη όμως, ο Αλεσάντρο μεσολαβεί για τα θέματα των Καζού και Νατέλ, για λογαριασμό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ!!!

Οι υπερβολικές απαιτήσεις του μάνατζερ και των ομάδων τους, για την επιστροφή των δύο Βραζιλιάνων στον ΑΠΟΕΛ, έχουν εξοργίσει τον Γουστάβο Μαντούκα, ο οποίος συγκρίνει την κατάσταση όπως έχει εξελιχθεί, με την τεράστια προσφορά του Αρχηγού του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράϊς που είναι ακόμα στο περίμενε και ξεσπά γράφοντας στο facebook.


«Είναι αηδιαστικό! Πως είναι δυνατόν, κάποιος μάνατζερ μαριονέτα ονόματι Αλεσάντρο, να χειρίζεται τόσο σημαντικά θέματα για το ΑΠΟΕΛ? Διερωτώμαι γιατί!!! Τη στιγμή που ο Νούνο Μοράϊς, ο ποδοσφαιριστής που έσπασε όλα τα ρεκόρ, καρτερεί με ανυπομονησία την απάντηση του συλλόγου που αγαπά τόσο πολύ... (κι απευθυνόμενος προσωπικά στον Μοράϊς) ΝΟΥΝΟ ίσως το πρόβλημα σου είναι ότι παίζεις και το απολαμβάνεις».Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]