ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΚΩΣΤΗ: «Ευχαριστώ το κινητήριο μοχλό του ΑΠΟΕΛ, που είναι ο κόσμος του»


Το ΑΝΤΙΟ του Γιώργου Κωστή προς όλους στον ΑΠΟΕΛ, ομάδα, προσωπικό, συμβούλιο και κόσμο. Ως γνωστό ο Ελλαδίτης Κόουτς θα συνεχίσει στην ΚΙΝΑ ως βοηθός του Τόζα Σάμπουριτς.

Κι εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον Κόουτς Κωστή, για την προσφορά του στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Καλή επιτυχία στην Κίνα. Αντίο και στο επανιδείν. (Team APOELGROUP)

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΚΩΣΤΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Με αφορμή το τερματισμό της συνεργασίας μου με τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ.Πρόδρομο Πετρίδη για την άριστη συνεργασία μας τα τελευταία 5 χρόνια και για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειξε όσες φορές χρειάστηκε να έχω την ευθύνη της ομάδας ως 1ος προπονητής καθώς και όλο το διοικητικό συμβούλιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι φέρουν εις πέρας τους στόχους της ομάδας σε Ευρώπη και Κύπρο, υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης και τους εύχομαι καλή επιτυχία στον σημαντικό και κρίσιμο στόχο της Ευρώπης. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Αρχαγγέλου που με αυταπάρνηση δουλεύει ασταμάτητα και να τους ευχηθώ καλή δύναμη.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το κινητήριο μοχλό του ΑΠΟΕΛ που είναι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, για τη εκτίμηση που μου έδειξε τα 5 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα και να τους παροτρύνω να στηρίξουν την ομάδα στη δύσκολη πορεία της Ευρώπης που έχει μπροστά της, ασκώντας τη γνωστή πίεση γιατί αυτή η πίεση είναι που μας οδηγεί όλους στον αρχάγγελο να βγάζουμε το καλύτερό μας εαυτό και να πραγματοποιούμε τις φιλοδοξίες μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]