ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Κανένα πλάνο δεν υπάρχει από πλευράς των αρμοδίων για.. σχέδιο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα» ε.τ.


«Αν όντως υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενούμε χωρίς κάρτα φιλάθλου οργανωμένα σύνολα, μπορούμε να το κάνουμε και εμείς αυτό πράγμα» δήλωσε το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ε.τ.:

Για την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας:
«Η προετοιμασία φέτος ήταν ιδιαίτερα έντονη σε ότι αφορά στο κτίσιμο φυσικής κατάστασης,. Αυτό διήρκησε τις πρώτες 12 μέρες της προετοιμασίας και τις υπόλοιπες μέρες έγινε δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Η ομάδα επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο. Θα υπάρξει ένα διήμερο ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα».

Για την παρουσία της ομάδας στο φιλικό με τη Ριέκα: 
«Δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε από την άποψη το τι βλέπουμε εμείς στα φιλικά παιχνίδια. Η φιλοσοφία του προπονητή στο παιχνίδι με τη Ριέκα ήταν να δώσει την ευκαιρία σε όσους πιο πολλούς παίκτες να αγωνιστούν. Υπήρχε ένα πρόβλημα με τον Σόουζα ενώ ο Άλεφ είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτές οι δυο απουσίες εξανάγκασαν τον προπονητή να επιλέξει σχήματα συγκαταβατικά και ταυτόχρονα να δοκιμάσει κάποια πράγματα που είχε στο μυαλό του. Το κριτήριο μας θα πρέπει να είναι πάντα προσεγμένο για τα φιλικά παιχνίδια».

Για την ισοπαλία της Σλόβαν με τη Σουντζέσκα: 
«Είναι το καλύτερο δείγμα του να αντιληφθούμε τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Θα έλεγα τώρα ότι ο κανόνας είναι να αποκλείονται τα φαβορί παρά να περνάνε. Η Σλόβαν έδειξε να είναι καλύτερη ποιοτικά ομάδα όμως το ποδόσφαιρο μετρά το αποτέλεσμα».

Για την ημερομηνία του πρώτου ευρωπαϊκού: 
«Η Σουντζέσκα επέλεξε να δώσει τον πρώτο της αγώνα την Τρίτη αν προκριθεί ενώ η Σλόβαν επέλεξε την Τετάρτη. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε».

Για το φιλικό της Τρίτης με τη Δόξα: 
«Θα είναι το τελευταίο μας φιλικό. Θα είναι ανοιχτό προς τον κόσμο. Εμείς δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι επίσημα γιατί περιμένουμε κάποιες λεπτομέρειες. Θα περιμένουμε μια γνωμάτευση για το θέμα της κάρτας φιλάθλου».

Για την κάρτα φιλάθλου και τη χθεσινή παρουσία των νεοσύλλεκτων στην Αρένα: 
«Οι άνθρωποι δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ποιο είναι το μέγεθος του προβλήματος. Χτες στο ΑΕΚ Αρένα υπήρξε είσοδος ατόμων σε αγώνα με διεθνή υπόσταση που δεν χρησιμοποίησαν κάρτα φιλάθλου. Δεν ξέρω σε ποια πρόνοια του νόμου υπάρχει κάτι τέτοιο. Σαφώς θα περιμένουμε να μας απαντηθούν κάποια πράγματα από τους αρμόδιους. Αν όντως υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενούμε χωρίς κάρτα φιλάθλου οργανωμένα σύνολα, μπορούμε να το κάνουμε και εμείς αυτό πράγμα».

Για τα πρόστιμα και τα μεμονωμένα εισιτήρια: 
«Το 2016-17 ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε 70 χιλιάδες σε πρόστιμα και είχε καρπωθεί οικονομικά 200 χιλιάδες ευρώ από τα μεμονωμένα εισιτήρια. Την περσινή σεζόν πληρώσαμε μηδέν ευρώ σε πρόστιμα και καρπωθήκαμε 50 χιλιάδες από τα μεμονωμένα εισιτήρια. Την περίοδο 2016-17 είχαμε κέρδος 130 χιλιάδες ευρώ σε σχέση με πέρσι που ήταν στις 50 χιλιάδες».

Για το πως αντιμετωπίζει η πολιτεία τη μείωση της προσέλευσης του κόσμου: 
«Κανένα πλάνο δεν υπάρχει από πλευράς των αρμοδίων για να μας πείσουν ότι υπάρχει σχέδιο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα. Τι θα κάνει η πολιτεία για να φέρει τον κόσμο πίσω; Εμείς δεν πήραμε καμία απάντηση πάνω σε αυτό. Είναι τόσο αστεία τα πράγματα».

Για τον Σάβιτς: 
«Δεν υπάρχει κάτι. Αν υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη θα την ανακοινώσουμε».

Αν υπάρχει πρόθεση από τη cablenet να μεταδώσει το φιλικό με τη Δόξα: 
«Εξ όσων γνωρίζω ναι αλλά πρέπει να περιμένουμε».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]