ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Καλούμε σύσσωμο τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει να πολεμά με κάθε τρόπο την παράνομη κάρτα τους» παν.συ.φι.


Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ:
12/07/2019

Κυπριακός αθλητισμός… τετέλεσται!!

Δυστυχώς, οι άνθρωποι που κούρεψαν τον μόχθο και τον ιδρώτα του κυπριακού λαού εν μία νυκτί αποφασίζοντας ολιγαρχικά ,με τον ίδιο τρόπο αποφάσισαν χθες πως σε 2 μήνες θα ξανασυζητήσουν για το θέμα της κάρτας φιλάθλου γιατί τώρα βιάζονται να πάνε…. διακοπές. Ρε φωστήρες, κλείσατε τράπεζες, κλέψατε τις οικονομίες μιας ζωής του κοσμάκη μέσα σε μία νύχτα και τόσες μέρες δεν βρήκατε μια λύση για την κάρτα; Σε ποιους τα πουλάτε αυτά; Παρεμπιπτόντως εμείς δουλεύουμε για 800-1000 ευρώ και δεν κλείσανε ποτέ οι δουλειές μας για ενάμιση μήνα!

Ενώ λοιπόν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους η ομάδα μας θα δίνει δύσκολους αγώνες για την είσοδο της σε ευρωπαϊκούς ομίλους χωρίς το μεγάλο όπλο της, τον κόσμο της που ούτε και τώρα θα συμβιβαστεί με τον νόμο-έκτρωμα που δημιούργησαν κάποιοι για τους δικούς τους αλλότριους σκοπούς και τα ανιδιοτελή τους συμφέροντα.
Βάση του Άρθρου 39 υποσημείωση (14) οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς την επίδειξη της κάρτας . Θα δούμε λοιπόν για άλλη μια φορά ξένους οπαδούς χωρίς κάρτα φιλάθλου, να μετατρέπουν σε έδρα τους τα κυπριακά γήπεδα ενώ κάποιος πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας για να εισέλθει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα του θα πρέπει να κατακρατηθούν τα προσωπικά του δεδομένα σε ένα σύστημα που κρίθηκε αποτυχημένο από τους φιλάθλους ανά το Παγκύπριο και όχι μόνο (διαρροή προσωπικών στοιχείων, ακαταλληλότητα γηπέδων, ταλαιπωρία κόσμου, παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων). Σε ποιά Ευρωπαϊκή χώρα γίνονται αυτές οι διακρίσεις, αυτές οι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ νομοθεσίες; Ούτε στη μεγαλύτερη μπανανία του κόσμου.

Εντωμεταξύ, Οι ίδιοι οι βουλευτές δεν γνωρίζουν καν τι προνοεί ολόκληρη η νομοθεσία, τους έκανε ρεζίλι εχτές πρώην μέλος του ΚΟΑ, τον οποίον οι ίδιοι είχαν διορίσει. Επιστράτευσαν όλα τα πιόνια του συστήματος όμως, με τον αρχισυντάκτη μεγάλης εφημερίδας να δημοσιεύει τα πρόσωπα των μελών της νομικής επιτροπής της βουλής και να γράφει: «Θα ζητήσουμε τα κεφάλια σας αν γίνουν επεισόδια»!!!! Μιλάμε για τρομοκρατία. Φυσικά αν το έκανε αυτό κάποιος πολέμιος της κάρτας από την ανάποδη, τώρα θα βρισκόταν στα κελιά κάποιου τμήματος. Πρόκειται για φαρσοκωμωδία επίσης, το γεγονός ότι η επιτροπή νομικών της βουλής, τα μέλη της οποίας είναι και οι μόνοι «ειδικοί» στο θέμα, είχε αποφασίσει ομόφωνα για αναστολή και ήρθαν μετά οι «ανειδίκευτοι» και διαφώνησαν. Μόνο από αυτό καταλαβαίνει ο κόσμος με ποιο τρόπο δουλεύει η κυπριακή βουλή!

Για τα εισιτήρια που κόπηκαν την χρονιά που μας πέρασε, δεν θα ασχοληθούμε καν. Οι αριθμοί μίλησαν από μόνοι τους αφού πρώτα εξευτέλισαν όλους τους υπεύθυνους αυτής της τραγικής κατάστασης που βιώνει ο αθλητισμός εν έτη 2019. Αγνοούν τη γενική κατακραυγή, τη θέληση των ομάδων και ετσιθελικά και δικτατορικά συνεχίζουν να καταστρέφουν τον αθλητισμό.

Κύριοι του ΔΗ.ΣΥ, συνοπτικά έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα τα κάτωθι:
• Να χάσετε πλήρως κάθε ίχνος εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας προς το πρόσωπο σας αφού πλέον έχετε πάει το δεσμεύομαι-ξιδεσμεύομαι σε άλλα επίπεδα, σε όλα τα θέματα.
• Να ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων εναντίον σας από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από εργάτες, από δασκάλους, από γιατρούς και τόσους άλλους εξαιτίας των ολιγαρχικών και απολυταρχικών αποφάσεων σας.
• Να μας αποδείξατε πόσο ραγιάδες,είστε στο θέμα του Κυπριακού, τόσο με την απαράδεκτη διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας όσο και με τις συνεχόμενες υποχωρήσεις προς την Άγκυρα. Βουλευτές και μέλη του κόμματος σας τρώνε και να πίνουν ανενόχλητοι στην Κερύνεια ωσάν και δεν συμβαίνει τίποτε, ενώ κάποιοι άλλοι, πιο ψηλά στην κομματική ιεραρχία (ξέρουν αυτοί), εκμεταλλεύονται το Κυπριακό Πρόβλημα για να θησαυρίσουν και στις κατεχόμενες περιοχές (αν χρειαστεί στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε με στοιχεία).
• Να αποδείξετε πως οι περισσότεροι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων είναι πολύ πιο ευθύφρονες και έντιμοι από τους δικούς σας, αφού διατήρησαν σωστή και καθαρή στάση στο θέμα από την αρχή, σε αντίθεση με τα εντεταλμένα, καθοδηγούμενα φερέφωνα τσιράκια σας, όπως το φερέφωνο του κομματάρχη/πλανητάρχη Α.Ν, «κύριο» Δημητρίου Δημήτριο
• Να εμπλέκεστε σε σκάνδαλα που αφορούν έσοδα τηλεοπτικών πλατφορμών, μίζες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αποφυλακίσεις παιδεραστών με προεδρική χάρη και τόσα άλλα.
• Να πέσουν κατακόρυφα τα ποσοστά του κόμματος σας στις ευρωεκλογές. Που να δείτε στις επόμενες βουλευτικές τι έχει να γίνει. ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ελεύθερη πτώση
• Απέδειξες πως δεν έχεις μήτε πολιτική ευθιξία, μήτε κότσια αλλά ούτε και το χαρακτήρα να πάρεις μια σωστή απόφαση για το κοινό καλό αφού μόλις σε «έπιασε» από το αυτί ο ….οπισθοχώρησες με σκυφτό κεφάλι.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ.Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;;;

Εμείς καλούμε σύσσωμο τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει να πολεμά με κάθε τρόπο την παράνομη κάρτα τους αλλά και αυτούς που μας την επιβάλλουν, αυτούς που βιάζονται να πάνε διακοπές την ώρα που το ΑΠΟΕΛ θα παίζει τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς χωρίς οπαδούς. Δεν κατάφεραν να σκοτώσουν τον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ τις «χρυσές δεκαετίες» που απαγορευόταν να κερδίσουμε τίτλο, που ήμασταν η «ομάδα του πραξικοπήματος», δεν κατάφεραν να σκοτώσουν τον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ οι άλλοι στην πενταετία που κυβερνούσαν και ας μας έσερναν στα τμήματα γιατί φορούσαμε Πορτοκαλί. Θα τον σκοτώσουν τώρα δέκα μαλαππάππες; Η γενιά μας είναι αυτή που έχει να δώσει τον μεγάλο πόλεμο ενάντια σε αυτούς που θέλουν να σκοτώσουν τον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ και τον οπαδισμό, ε ας ξέρουν πως είμαστε έτοιμοι, πως δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω, πως ο ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΜΑΣ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

Υ.Γ. Για το χθεσινό ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο Αρένα, όπου η ομάδα που με τόση λύσσα πολεμά για τη διατήρηση της κάρτας που σκότωσε τον αθλητισμό – επειδή δεν έχει οπαδούς – έμπασε μέσα στο γήπεδο 500 στρατιώτες ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ και επειδή πήρε άδεια από το Υπουργείο Άμυνας, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; Δηλαδή αντιλαμβανόμαστε ότι μία ομάδα έχει το δικαίωμα να μπάσει έναν αριθμό οπαδών στο γήπεδο με τη διευθέτηση ενός Υπουργείου και χωρίς την έγκριση της βουλής που ψήφισε τον νόμο! Σε αυτό τον τόπο δηλαδή όποιος θέλει βγάζει έναν νόμο, όποιος θέλει τον ακολουθά, όποιος θέλει τον εφαρμόζει, όποιου του συμφέρει όχι και πάει λέγοντας. Ε λοιπόν ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ! ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ…

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
ΠΑΝ ΣΥ ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]