ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Ως Έλληνες και ως Αποελίστες έχουμε τo ηθικό χρέος να μην υποκύψουμε στη λήθη των καιρών» ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.


20η Ιουλίου 2019 η σημερινή και η ροδοδάχτυλη αυγή σε συνδυασμό με τον καλοκαιρινό λίβα προμήνυαν ένα ακόμη ήσυχο καλοκαιριάτικο πρωινό. Όχι όμως σήμερα .Τα πάντα αλλάζουν σε ένα λεπτό. Ένας απαίσιος ήχος σμπαραλιάζει την πρωινή γαλήνη και μας ξυπνά από τον λήθαργο. Τα πάντα αρχίζουν να ξαναζωντανεύουν μπροστά μας. Βιασμένες γυναίκες, κατακρεουργημένα μωρά, άντρες με μπερέ στο κεφάλι, κατεστραμμένες εκκλησίες, χαροκαμένες μάνες με μια φωτογραφία στο χέρι...Όλα ξαναζωντανεύουν. Ακόμη και κάποιοι ήρωες παρελαύνουν ζωντανοί μπροστά μας. Μόνο που αυτοί είναι διαφορετικοί σήμερα. Δεν μας κοιτάζουν με το γενναίο βλέμμα που τους συνηθίσαμε.

Μας κοιτάζουν απορημένοι….

Ήταν 20η Ιουλίου λοιπόν, όταν οι απόγονοι του Τζέκινς Χαν εισέβαλαν παράνομα στο ελληνικό αρχοντονήσι μας. Πράγματι, ότι είναι το περιεχόμενο της κοπροδόχου ληκύθου για τον άνθρωπο, είναι και ο Τούρκος για την ανθρωπότητα. Στο πέρασμα του ο Αττίλας κατέστρεψε τα πάντα. Έσφαξε, βίασε ,δολοφόνησε , κατέστρεψε ,ασέλγησε, ατίμασε. Και συνεχίζει και σήμερα .Εποικίζει τα χωριά μας. Εκμεταλλεύεται τη γη των προγόνων μας. Διατηρεί παράνομα τον κατοχικό στρατό στην πατρίδα μας. Θέλει να εκμεταλλευτεί την ΑΟΖ μας. Γιατί ο Τούρκος ποτέ δεν σταματά.

Εμείς ως Έλληνες και κατ΄ επέκτασιν ως Αποελίστες έχουμε τo ηθικό χρέος να μην υποκύψουμε στη λήθη των καιρών , να κρατήσουμε άσβεστη τη φλόγα τόσο των κατεχόμενων μας εδαφών όσο και των ηρωικών πεσόντων μας, μέχρι να έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα που θα κυματίσει ξανά περήφανη η γαλανόλευκη στο κάστρο της Κερύνειας….

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ,

ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ...

Αμετανόητος Ενωτικός

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]