Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ


Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο 14.09.19 και ώρα 18:30 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00.

Ανακοινώνεται ότι:
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ  θα καταλάβουν τις Ανατολικές, Δυτικές και Νότιες κερκίδες του Σταδίου.  Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό, και Νότιο χώρο στάθμευσης. 
Οι οπαδοί τoυ ΑΠΟΕΛ ενημερώνονται ότι ο βόρειος χώρος στάθμευσης και ο χώρος στάθμευσης NUEVO CAMPO θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους οπαδούς της ΑΕΛ.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 17:00.
Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα είναι τα Δυτικά Ταμεία.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου.  Ως εκ τούτου οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Βόρειο χώρο στάθμευσης χρησιμοποιώντας τα φώτα Ορφανίδη και στο χώρο στάθμευσης παρά τα γήπεδα του NUEVO CAMPO κατευθυνόμενοι στο Στάδιο χρησιμοποιώντας την υπόγεια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου προς την βόρεια κερκίδα του σταδίου.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 17:00.
Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς της ΑΕΛ θα είναι τα Βόρεια Ταμεία.

Τονίζεται σε όλους ότι:
Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης και η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους. Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου δεν επιτρέπεται.
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020.
Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

χοχοι

[χοχα][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

UEFA

[UEFA][twocolumns]