ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αποδεκατισμένος ο ΑΠΟΕΛ άντεξε μόνο ένα ημίχρονο (ΕΝΠ 77-63 ΑΠΟΕΛ)


«Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα ... Δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματα, ούτε ότι ξεκινήσαμε αργά, ούτε το χαμηλό μπάτζετ...» δήλωσε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Κρις Χουγκάζ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Παραλίμνι.

Η ΕΝΠ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό μαραθώνιο αφού επιβλήθηκε του ΑΠΟΕΛ, που παρουσιάστηκε χωρίς 3 βασικούς ξένους, λόγω δελτίου υγείας, με 77-63.

Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ανταγωνιστικοί για ένα μόνο ημίχρονο (όπου και προηγήθηκαν με 33-34) με τον Μπόγιο να είναι εντυπωσιακός όμως δεν είχε τις λύσεις αφού η ομάδα του Κακιούζη με Ντούραμ και Ουίλιαμς άλλαξε ταχύτητα και έφτασε στο πρώτο ροζ φύλλο.

Οι γαλαζοκίτρινοι ξεκίνησαν ορεξάτοι και με πρωταγωνιστή τον Μπόγιο (που σημείωσε νωρίς-νωρίς 12 πόντους) προηγούνταν στο ξεκίνημα και με την ομάδα του Κακιούζη να είναι κάπως νευρική και άστοχη κρατήθηκαν μπροστά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο (33-34).

Φωτεινό σημείο για τους φιλοξενούμενους η παρουσία του νεαρού Ανδρέα Κωνσταντίνου που σημείωσε 14 πόντους σε 19 λεπτά και γέμισε υποσχέσεις για το μέλλον! Ο νεαρός Ανδρέας Κωνσταντίνου, πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής (19 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα) δικαιώνοντας και με το παραπάνω την επιλογή του Κρις Χουγκάζ!

Οι δηλώσεις του κυρίου ΧΟΥΓΚΑΖ, στη δημοσιογραφική διάσκεψη, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Παραλίμνι.
«Συγχαρητήρια στην ΕΝΠ για την νίκη. Ήταν δίκαια στο δεύτερο ημίχρονο όπως εξελίχθηκε και με τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε εμείς. Εύχομαι καλή σεζόν στον κόουτς Κακιούζη και στην ομάδα του, από τα φιλικά έχει δείξει πως κάνει καλή δουλειά.
Σήμερα προσπαθήσαμε, υπό αυτές τις συνθήκες που αναγκαστήκαμε να παίξουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τα καταφέραμε μόνο για 30 λεπτά. Θέλω να αναφέρω πως αυτά που συνέβησαν στην ομάδα, δεν τα έχω αντιμετωπίσει ξανά στην καριέρα μου. Ενημερωθήκαμε 10 λεπτά πριν από την τελευταία μας προπόνηση πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τρεις καλαθοσφαιριστές μας. Έπρεπε να αγωνιστούμε και να βάλουμε στην τελευταία προπόνηση κάποιες διαφορετικές άμυνες που τις εφαρμόσαμε σήμερα σε αρκετές φάσεις.
Είμαι ικανοποιημένος συνολικά από την προσπάθεια, όχι όμως από την εικόνα που βγάλαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χαίρομαι που είχαμε ως κέρδος κάποια νέα παιδιά που θέλω να τα βάζω στην ομάδα, το κάνω σε όποια ομάδα βρίσκομαι. Αυτά τα παιδιά αν έχουν όρεξη και δίψα να παίξουν και το αποδεικνύουν στις προπονήσεις, τότε έχω όλη την καλή διάθεση να τους ανταμείψω και να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Θέλω να βελτιωθούμε περισσότερο. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματα, ούτε ότι ξεκινήσαμε αργά, ούτε το χαμηλό μπάτζετ. Γνωρίζω πολύ καλά τη δυναμική της ομάδας. Είμαστε ΑΠΟΕΛ! Αρκεί να είμαστε πέντε μέσα στο γήπεδο και να παίζουμε δυναμικά, για 40 λεπτά σωστά».

 Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Άντονι Ντάρχαμ με 18 πόντους (3 τρίποντα, 2 ασίστ, 8 ριμπάουντ)
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-18, 33-34, 55-49, 77-63
Ε.Ν. Παραλιμνίου (Μιχάλης Κακιούζης): Παπαδόπουλος 5 (1), Μπλάκσεαρ 4, Χόλις 18 (3), Ντάρχαμ 18 (3), Ουίλιαμς 19 (5), Σολωμού, Σέπος, Χαραλάμπους, Ίνγκραμ 13 (10, Γουρουνιάς, Ζαρτιλάς
ΑΠΟΕΛ (Κρις Χουγκάζ): Κοιλαράς, Κούνας 8 (2), Πυρίλλης 7, Κάρσον 14, Εμπόγιο 17 (3), Παναγιώτου 3 (1), Γιανναράς, Κωνσταντίνου 14 (1)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]