ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Βγήκαν από τα ερμάρια τους για να μας χλευάσουν...» Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ


«Στηρίζουμε τον αγώνα των Κούρδων γιατί σε αντίθεση με τους "νεοκύπριους" ξέρουν να αντιστέκονται ενάντια στην τυρρανία...» τονίζει στην ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος σύνδεσμος φιλάθλων ΑΠΟΕΛ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/10/2019:

Τις τελευταίες ώρες παρατηρήθηκε μια έντονη κινητοποίηση στο διαδίκτυο, λόγω μιας ανάρτησης μας στην οποία εκφράσαμε τη συμπαράστασή μας προς τον αγωνιζόμενο κουρδικό λαό που αντιστέκεται σθεναρά απέναντι στην Τουρκία και στο νεοσουλτάνο της. Βγήκαν λοιπόν από τα ερμάρια τους για να μας χλευάσουν κάτι ξεχασμένοι ομονοιαβητατζήδες, επιδιώκοντας προφανώς μια σύγκρουση μαζί μας μπας και καταφέρουν να τους προβάλει κανένα σάιτ, αφού πλέον κανένας δεν ασχολείται μαζί τους. Γιατί θεωρούν ότι είναι δική τους αρμοδιότητα η συμπαράσταση προς τους εθνικούς αγώνες αγωνιζόμενων λαών;

Να θυμίσουμε στους αντιφάδες του διαδικτύου πως ο αείμνηστος αγωνιστής Θεόφιλος Γεωργιάδης, γνωστός για τη μεγάλη προσφορά του στους αγώνες των Κούρδων, μεγάλωσε σε οικογένεια ένθερμων Ελλήνων πατριωτών γαλουχημένος με τα εθνικά ιδεώδη. Ξέρετε, για τα εδονόπουλα τους υποκριτές της θύρας 9 ο δραστήριος Θεόφιλος δεν πληρούσε τα κριτήρια. Δολοφονήθηκε άνανδρα με εντολές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Η δολοφονία του δεν θα μπορούσε να τύχει πολιτικής εκμετάλλευσης από αυτούς, γι'αυτό και καμιά αναφορά δεν έκαναν προς τη μνήμη του.

Ποιοί είναι αυτοί που θα έπρεπε να τους ρωτήσουμε για να στείλουμε μήνυμα συμπαράστασης προς τον κουρδικό λαό;

Αν και δεν αξίζει να ασχολούμαστε με αυτούς που «ακκάσαν το βυζί της μάνας τους», θα σας πούμε εμείς ποιοι είναι:

Είναι αυτοί που συνετρίβησαν από το κόμμα που τους μεγάλωσε και έφυγαν κατατρεγμένοι για να ιδρύσουν δική τους ομάδα, βαφτίζοντας μάλιστα την ήττα τους από το ακελ ως επανάσταση δική τους. Αντί να διώξουν τον πρόεδρο απο την ομάδα τους, έδιωξαν τους εαυτούς τους!

Είναι αυτοί που μιλούν στα αρνιά τους για σοσιαλισμό, μαρξισμό και αγώνες, ξεχνώντας όμως να τους πουν πως οι Κύπριοι αριστεροί είναι οι μόνοι αριστεροί στον κόσμο που δεν πολέμησαν την αποικιοκρατία και τον ιμπεριαλισμό της Αγγλίας, αντίθετα συνεργάστηκαν μαζί τους για να πολεμήσουν την ΕΟΚΑ.

Είναι αυτοί που το παίζουν αντιχουντικοί ξεχνώντας πόσο έγλυφαν τότε την Χούντα και τους συνταγματάρχες της, ξεχνώντας πως το "ένδοξο" σωματείο του Α.Σ.Ο.Λ τους, είχε ανακηρύξει τον σκληροπηρυνικό Χουντικό Ασλανίδη επίτιμο μέλος του και μάλιστα η φωτογραφία του συγκεκριμένου δέσποζε το σωματείο τους για πολλά χρόνια. Είναι επίσης αυτοί, που όταν εκδηλώθηκε το πραξικόπημα, αντί να αντισταθούν και να πολεμήσουν για τις ιδέες τους, είτε άνοιγαν τις πόρτες τους και κερνούσαν τους πραξικοπηματίες γλυκό καρυδάκι είτε έτρεχαν να κρυφτούν στις σοσιαλιστικές πρεσβείες.

Είναι αυτοί που έσπευσαν να υποστηρίξουν το απολυταρχικό καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, το καθεστώς ενός δικτάτορα που άφησε εκατομμύρια Βενεζουελάνους πεινασμένους, χωρίς ρεύμα, μόνιμα στους δρόμους να διαμαρτύρονται κατά της φτωχοποίησης της χώρας τους. Είναι αυτοί που κάθε χρόνο εορτάζουν το Πολυτεχνείο τη στιγμή που εθελοτυφλούν σε τεθωρακισμένα που πατούν πραγματικούς εξεγερμένους πολίτες στους δρόμους του Καράκας.

Εμείς ρε ηλίθιοι, στηρίζουμε τον αγώνα των Κούρδων γιατί σε αντίθεση με τους "νεοκύπριους" ξέρουν να αντιστέκονται ενάντια στην τυρρανία. Έμαθαν να μην συμβιβάζονται και να μην υποχωρούν μπροστά στο δίκαιο του έθνους τους οι οποίοι είναι αγωνιστές-μαχητές με αρχίδια και όχι επαναπροσεγγιστές ξεφτίδια. Δεν στηρίζουμε δήθεν «πρόσφυγες» με ακριβά κινητά τηλέφωνα και σωσίβια απο τρίτες χώρες άσχετες με τον πόλεμο, που ανάμεσα τους κρυβονται ισλαμιστές-μαχητες του ISIS που θέλουν να εισελθουν παράνομα στην Ευρώπη.

Στο κάτω κάτω, ένας λαός όταν αγωνίζεται για το δίκιο του έθνους και του λαού του ανεξαρτήτως ιδεολογίας πρέπει να υποστηρίζεται. Ο Φιντέλ Κάστρο και ο Τσε που τόσο θαυμάζετε, αν και αντίθετοι ιδεολογικά, έδωσαν συγχαρητήρια στον αρχηγό της ΕΟΚΑ και δήλωναν τον θαυμασμό τους για τον αγώνα 1955-59, την ίδια ώρα που εσείς τον προδώνατε.

Άντε ασχοληθείτε με το μπάσταρδο που δημιουργήσατε για την αυτοπροβολή και σας περιμένουμε τους περισσότερους να επιστρέψετε όταν σηκώσει ο Παπασταύρου κανένα κυπελλάκι.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]