ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

JARVIS GARRETT: Διαδρομή Ομόνοια - Ρέθυμνο - ΑΠΟΕΛ


Τον πρώην μπόμπερ της Ομόνοιας, Τζάρβις Γκάρετ κλείνει ο ΑΠΟΕΛ!

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων κινούμενη με μεθοδικότητα και μυστικότητα προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ της καλαθοσφαιρικής ομάδας.

Ο 24χρονος πλέον Τζάρβις Γκάρετ, αποκάλυψη του Νικόλα Παπαδόπουλου που πέρυσι έκανε “παπάδες” με το τριφύλλι στο στήθος έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή των γαλαζοκίτρινων γκαρντ μετά το… σύντομο πέρασμα του από το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο γεννηθείς στο Ουισκόνσιν του Μιλγουόκι, Αμερικανός αναμένεται να λύσει τα χέρια του Χουγκάζ καθώς αναμένεται ν’αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα όπλα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια του να επαναφέρει το καλαθοσφαιρικό τμήμα στο δρόμο των επιτυχιών. Ο εκρηκτικός κόμπο γκαρντ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στο πέρασμα του από τους “πράσινους” έχοντας 17.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ ενώ αναδείχθηκε κορυφαίος πασέρ της ρέγκιουλαρ σήζον.

Η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο που ο Τζάρβις Γκάρετ θα τεθεί αντιμέτωπος -πιθανότατα- στο ντεμπούτο του με την πρώην ομάδα του αφού ακολουθεί ντέρμπι αιωνίων στο Λευκόθεο.

cyprusbasket.net

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]