ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πετεβίνος: «Ο Άλεφ είναι από τους παίκτες που μπορούν να απλοποιήσουν το ποδόσφαιρο»


Οι πρωινές δηλώσεις του εκροσώπου τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριου Πετεβίνου, σε αθλητικό ραδιόφωνο.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεσαι μέχρι να σφυρίζει ο διαιτητής για τελευταία φορά. Μας μένει μια πικρή γεύση για το γεγονός ότι δεχτήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Από την άποψη της δικαιοτάτας ως αποτέλεσμα είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετός ψηλός ο ρυθμός του αγώνα. Αυτό το οποίο πρέπει να πούμε είναι ότι λαμβάνοντας υπόψη και τα λόγια των ανθρώπων, μας επηρέασε και κάπως το θέμα της κούρασης στο τελευταίο 20λεπτο. Δώσαμε τρία ανταγωνιστικά παιχνίδια σε οκτώ μέρες. Την ίδια ώρα όταν κάνουμε μια ανασκόπηση κοιτάζοντας το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το ματς με τον Απόλλωνα θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είχαμε μια καλύτερη συγκομιδή. »

Για τη μέχρι τώρα εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα:
«Σαφώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Στα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δείχνουμε ότι η ομάδα έχει προσθέσει ενέργεια στο παιχνίδι της. Αυτό το οποίο μας έλειψε είναι να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να το πετύχουμε. Θα πρέπει να βρούμε την εξίσωση που χρειάζεται για να μπορέσουμε να το πετυχαίνουμε».

Για το γεγονός ότι ο Τάμαρι δεν έβγαλε φουλ 90λεπτο μετά τον Άγιαξ:
«Φέτος δεν ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο σε σχέση με πέρσι, δεν έχει τη σταθερότητα στο παιχνίδι του. Είναι κάτι που προσπαθεί να διαχειριστεί ο προπονητής με τον δικό του τρόπο».

Για την πολύ καλή παρουσία του Άλεφ:
«Ο Άλεφ είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει κάποια χαρίσματα ιδιαίτερα. Είναι από τους παίκτες που μπορούν να απλοποιήσουν το ποδόσφαιρο. Δείχνει να αφήνει πίσω του κάποια προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν και κερδίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα:
«Η πραγματικότητα είναι σε ότι αφορά στα θέματα της διαιτησίας, ότι φάση αφορά που έχει αδικήσει μια ομάδα σε παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, είναι μια φάση η οποία μπαίνει σε επικεφαλίδες. Έγιναν κάποια λάθη, είτε από τον διαιτητή είτε από τον βοηθό εις βάρος και των δυο ομάδων. Δεν υπήρχαν κάποιες αναφορές ούτε σε φάουλ, ούτε σε κίτρινες, ούτε σε φάσεις οφσάιντ που ήταν εξόφθαλμες. Υπήρχε μια εξόφθαλμη φάση στο 3ο λεπτό του ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ σε ανατροπή του Τάμαρι όμως κανείς δεν είπε κάτι. Αυτό το πράγμα το βλέπουμε να συμβαίνει σε παιχνίδια που αφορούν στον ΑΠΟΕΛ. Πέρσι μέχρι την 8η αγωνιστική συζητούσε η κοινή γνώμη για το θέμα των πέναλτι που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ. Ξέρετε πόσα πέναλτι κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ φέτος; Κανένα. Υπήρξε πέναλτι στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ το οποίο δεν συζητήθηκε. Του Αγκίρε είναι πιο πέναλτι; Στη φάση του Τάμαρι υπάρχει επαφή στο γόνατο και τράβηγμα από τον Τρουγιόλς. Υπάρχει τόσος ντόρος στην περίπτωση του Απόλλωνα προφανώς γιατί ο Απόλλωνας το τονίζει».

Για την πρόταση του Απόλλωνα για ξένους διαιτητές:
«Ο ΑΠΟΕΛ φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια. Στα παιχνίδια της Ευρώπης δεν αγωνίζονται Κύπριοι διαιτητές και είμαστε αυτή τη στιγμή στην προσπάθεια μας να προκριθούμε από ευρωπαϊκό όμιλο χωρίς Κύπριους διαιτητές. Αν υπάρχει πρόθεση από οποιαδήποτε ομάδα να μας καλέσει να συζητήσουμε για θέματα ξένων διαιτητών, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει. Θα δούμε κατά πόσο ο Απόλλωνας θα απευθυνθεί στην ΚΟΠ. Εμείς δηλώνουμε πρόθυμοι 100% να βρούμε τις λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Αυτή είναι η θέση μας και αυτή τη θέση έχουμε εκφράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]