ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Επαίτες των Κλικς


Τι σημαίνει κύριοι επαίτες των κλικς, "οι 19 απολύσεις του Πετρίδη"???

38 αν χρειαστεί να κάνει, να τις κάνει. Ποιο το πρόβλημα?

Ο κάθε προπονητής κρίνεται ικανός για να ηγηθεί της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, τη δεδομένη στιγμή και κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες που επικρατούν, τη στιγμή της πρόσληψης του.

Στη συνέχεια και αφού πάρουν τα ηνία του Αρχαγγέλου, φαίνεται η ικανότητα τους ή ανικανότητα του καθενός, αν μπορούν να κάνουν την δουλειά για την οποία έχουν προσληφθεί ή όχι.

Κάποιοι την είδαν "μεσσίες" κι απέτυχαν οικτρά, αφού η θέση του προπονητή στην ομάδα μας δεν προσφέρεται για μακροχρόνια καριέρα.

Καλός ή κακός, η επιβίωση του ΑΠΟΕΛ βασίζεται καθαρά πάνω στα θετικά αποτελέσματα και στις κατακτήσεις τίτλων, κυρίως αυτός του πρωταθλητή και της Ευρωπαϊκής διάκρισης. Αυτό που φαίνεται να έχουν δυσκολία να αντιληφθούν οι διάφοροι "μεσσίες" προπονητές, είναι το γεγονός πως είναι αναλώσιμοι.

Ποιος εργοδότης θα κρατήσει κάποιον υπάλληλο του, αν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του?
Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ομάδα που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστή, και πάντα από την πρώτη θέση.. ποτέ από τη δεύτερη.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει εκτός τίτλων και καλά κάνει ο Πρόεδρος που τους χειρίζεται με τον συγκεκριμένο τρόπο. Εκεί που ελέγχεται ο Πρόεδρος είναι στην διάρκεια της συμφωνία πρόσληψης ενός προπονητή και στα κλειστά συμβόλαια με τις αποζημιώσεις. Και πάλι τη συγκεκριμένη στιγμή, πράττει το σωστό προκειμένου να πείσει τον εκλεκτό να υπογράψει στην ομάδα.

Μετά Χριστόν προφήτες δεν υπάρχουν.
TEAM apogroup.com
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]