ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αποκαρδιωτικός ο ΑΠΟΕΛ, ήττα με 56-76 από τον Κεραυνό στο Λευκόθεο


Το ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Κεραυνού ολοκληρώθηκε με τους νταμπλούχους να επικρατούν με 56-76 μέσα στο Λευκόθεο συνεχίζοντας το αήττητο τους σερί ενώ οι γαλαζοκίτρινοι βυθίστηκαν στο 7-7 και αναμένεται να παλέψουν με την ΕΝΠ για την προνομιούχο τετράδα αφού λογικά οι άλλες 3 θέσεις θα καταληφθούν από Κεραυνό, ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τον Κεραυνό στο Λευκόθεο με 56-76 για τη 15η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Η ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική έχει ρεπό.

Αποτέλεσμα που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα και που αδικεί κατάφωρα την προσπάθεια της ομάδας μας σημειώθηκε το απόγευμα στο Λευκόθεο.

Οι γαλαζοκίτρινοι κοίταζαν στα μάτια τον πρωτοπόρο και αήττητο Κεραυνό (13 στα 13) για 3 δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο, όλα πήγαν στραβά, με αποτέλεσμα να δεχθούμε την ήττα με 20 πόντους.

Στο 1ο δεκάλεπτο η ομάδα μας έχανε με 5 πόντους (11-16), ωστόσο στη 2η περίοδο έπαιξε πολύ καλά, πέρασε μπροστά, αλλά έκλεισε το ημίχρονο με το 32-32.

Το ίδιο σκηνικό ήταν και στο μεγαλύτερο διάστημα του 3ου δεκαλέπτου. Οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, όμως, προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν διαφορά 6 πόντων (42-48). Η εξέλιξη αυτή επηρέασε την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών και σε συνδυασμό της κούρασης, ήρθε το κακό αποτέλεσμα στο τέλος με 56-76.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-16, 32-32, 42-48, 56-76

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]