ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Φεύγει Έρχεται»


Ο ένας φεύγει ο άλλος έρχεται…

Ο ένας που φεύγει, έρχεται πρώτα για να πληρωθεί και στη συνέχεια να αποχωρήσει από το νησί. Για τον συμπαθητικό Νορβηγό και χαμηλών τόνων "παππούλη" ο λόγος, που κάθισε στον ηλεκτρικό πάγκο του ΑΠΟΕΛ για δέκα ολόκληρα παιγνίδια, οχτώ πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου, με τα αρνητικά αποτελέσματα να είναι η κύρια αιτία της απομάκρυνσης του, έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και 1 αποκλεισμό κυπέλλου με άλλες 2 ήττες.


Ο άλλος που έρχεται, έρχεται για να εκπληρώσει το χρέος του προς την ομάδα, ένα χρέος που άφησε στην μέση, όταν έφυγε άρον-άρον μετά τον "θρυλικό" μπάτσο της ΜΠΑΤΕ πριν από 13 χρόνια. Για τον Ελλαδίτη τεχνικό, Μαρίνο Ουζουνίδη ο λόγος, που θα έχει για στήριγμα και βοηθό στην νέα του προσπάθεια τον ΘΡΥΛΟ του ΘΡΥΛΟΥ, Νούνο Μοράϊς.

Ο Μαρίνος επιστρέφει για να βάλει σε τάξη όλα τα κακά του "Αρχαγγέλου" και να επαναφέρει την ομάδα σε τροχιά τίτλου... αλλά και να ξοφλήσει το χρέος του προς στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, της οποίας υπήρξε προπονητής αλλά και ποδοσφαιριστής, και προς στον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ.

Αντίο στον Παππού ΚΟΡΕ - Καλωσόρισες Μαρίνο Ουζουνίδη!

«Ο ΑΠΟΕΛ μονάχα μια φορά έχει αποκλειστεί σε νοκ άουτ αγώνες και ενώ είχε νικήσει στον πρώτο εντός έδρας αγώνα και μάλιστα με 2-0. Ήταν πριν 13 χρόνια, όταν είχε στον πάγκο του τον Μαρίνο Ουζουνίδη».

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΕΛ 2-0 ΜΠΑΤΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]