ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

O ΑΠΟΕΛ στάθηκε ηρωϊκά μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ► Chelsea 2-2 ΑΠΟΕΛ #6 (ρετρό)


Συνεχίζουμε την "μάχη" κατά του κορωναϊού με τον 6ο αγώνα του ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του, στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επόμενος αντίπαλος η Τσέλσι.

Αξέχαστος αγώνας...
Στις 8 του Δεκέμβρη του 2009 η πρωταθλήτρια Αγγλίας Τσέλσι υποδέχεται τους πρωταθλητές Κύπρου ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο Στάμφορτ Μπριτζ του Λονδίνου, για τον 6ο και τελευταίο αγώνα του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

41,000 χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν τις κερκίδες του Στάμπφορτ Μπριτζ, με 5,000 χιλιάδες φίλους των γαλαζοκιτρίνων, να έχουν κάνει την μεγάλη υπέρβαση για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, δημιουργώντας ταυτόχρονα άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ, αυτό της μεγαλύτερης εξόδου Κυπρίων φιλάθλων σε εκτός έδρας Ευρωπαϊκό παιγνίδι της ομάδας τους.

Ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, παγώνοντας τους Λονδρέζους, μόλις στο 6' λεπτό με το γκολ του Πολωνού φορ Marcin Żewłakow μετά την ασίστ του Χαραλαμπίδη.
Η Τσέλσι ισοφάρισε στο 19' σε 1-1 με τον Essien από την ασίστ του Malouda. Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 26'ο λεπτό ο Drogba έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την Τσέλσι με δικό του γκολ για το 2-1 μετά την ασίστ του Zhirkov.
Ο ΑΠΟΕΛ ευτύχισε να ισοφαρίσει 3 λεπτά πριν από το τέλος της συνάντησης (87') με τον Σέρβο στράϊκερ Mirosavljević σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας στην ομάδα του τον 2ο βαθμό σε εκτός έδρας παιγνίδι και 3ο στην παρθενική του εμφάνιση στους ομίλους.

O ΑΠΟΕΛ στάθηκε ηρωϊκά μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και στο τέλος απείλησε την Τσέλσι με την πρώτη της εφετινή εντός έδρας ήττα. Οι γαλαζοκίτρινοι έφυγαν με ψηλά το κεφάλι, αφού απέσπασαν ισοπαλία 2-2 και απέδειξαν ότι δικαιούνταν να συνεχίσουν στο Europa League.

Μετά το τέλος τους αγώνα ο μέσος του ΑΠΟΕΛ Hélio Pinto δήλωσε: «Είμαστε η πρώτη ομάδα που κερδίζει βαθμό στην έδρα της Τσέλση κι αυτό είναι όμορφο συναίσθημα. Είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα».

UEFA Champions League CHELSEA FC 2-2 APOEL FC

Ποιοι αγωνίστηκαν:
ΧΙΩΤΗΣ
ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ - Broerse - Paulo Jorge - Haxhi
Nuno Morais - Hélio Pinto
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΜΙΧΑΗΛ (c) - Kosowski
Marcin Żewłakow

Αλλαγές: ΗΛΙΑ - Mirosavljević - Breška
Προπονητής: Ivan Jovanović

Ο προπονητής της Τσέλση Carlo Ancelotti, παρέταξε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Turnbull, Terry, Ricardo Carvalho, Belletti, Cole, Malouda, Essien, Obi Mikel, Zhirkov, Kakuta, Drogba και ως αλλαγές τους Lampard και Borini.

Ευρωπαϊκή πορεία 2009/2010:
2QFaroe Islands EB/Streymur3–02–05–0
3QSerbia FK Partizan2–00–12–1
PODenmark Copenhagen3–10–13–2
Group DSpain Atlético Madrid1-10-0

England Chelsea0-12-2
Portugal Porto0-11-2
Απολογισμός ΑΠΟΕΛ:
Χωρίς νίκη σε 6 αγώνες. 
Έφερε 3 ισοπαλίες και δέχθηκε 3 ήττες.
Πέτυχε 4 τέρματα και δέχθηκε 7.
Πρώτος σκόρερ ο Mirosavljević με 2 γκολ. 
Τα άλλα 2 γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Żewłakow και Pereira της Πόρτο (αυτογκόλ) από 1.
Τελική βαθμολογία 4ου ομίλου:

συνεχίζεται...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]