ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η υπόσχεση του Προέδρου


Η «Σωτηρία» του ΑΠΟΕΛ...

Με βάσει τα νέα δεδομένα στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ένεκα της αναστολής της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ επικεντρώνεται στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων, που αφορούν τα υφιστάμενα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών καθώς και τον επανασχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου με βάσει και τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές, καθώς και ορισμένα υψηλόμισθα στελέχη του προσωπικού, έχουν ήδη αποδεχθεί την γενική μείωση του συμβολαίου τους κατά 15%.

Τα δύσκολα αγκάθια όμως ακούν στο όνομα δανεικοί ποδοσφαιριστές καθώς και στα συμβόλαια που λήγουν με το τέλος του μηνός Μαΐου. Εδώ θα πρέπει να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια από την Διοίκηση για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της, καθώς το ταμείον είναι μείον και η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, αρκετά δύσκολη.

Μεγάλο πονοκέφαλο αποτελούν επίσης τα συμβόλαια που είναι αυτή τη στιγμή σε ισχύ και αφορούν τα επόμενα 2-3 χρόνια τα οποία είχαν συμφωνηθεί κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα συμβόλαια δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μα βάσει τις μεταβολές στα εισοδήματα της εταιρείας που έχει επιβάλει η νέα τάξη πραγμάτων. Σίγουρα θα πρέπει να τύχουν επαναδιαπραγμάτευσης.

Η έλλειψη ή στενότητα των παραγωγικών οικονομικών συντελεστών των εισοδημάτων της εταιρείας, όπως τα εισιτήρια διαρκείας, οι χορηγοί και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα αποτελέσουν το γόρδιο δεσμό της επιβίωσης της ίδιας της εταιρείας.

Η λύση θα έρθει με το συμμάζεμα και νοικοκύρευμα των οικονομικών, την διάθεση των αδιάθετων μετοχών, την πώληση ενός ή δύο πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών (αν χρειαστεί) αλλά και την ίδια τη Διοίκηση που καλείται να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη για να καλύψει το έλλειμμα.

Και εδώ στεκόμαστε στην κατεπανάληψη διαβεβαίωση του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομου Πετρίδη, πως δεν πρόκειται να αφήσει την εταιρεία να κινδυνεύσει. Ιδού, λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν για τον Πρόεδρο. Τώρα είναι η ώρα που καλείται να κάνει πράξη την υπόσχεση του. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]