ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ: Ο ΑΠΟΕΛ είναι Ελλάδα - Στην Ομόνοια είναι διαφορετικάΟ Σάββας Γκέντσογλου σε μία σπάνια εξομολόγηση στο Ελληνικό πόρταλ Sport24.gr

Τα κυριότερα σημεία που αφορούν το πέρασμα του από το ΑΠΟΕΛ:Ερώτηση: Τι "μαγικό" έχει αυτή η ομάδα (ο ΑΠΟΕΛ) και καταφέρνει να απογειώνει καριέρες -ειδικά- Ελλήνων παικτών.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ελληνοποιημένη ομάδα. Για παράδειγμα, όποιος Έλληνας πάει στην Ομόνοια, υποφέρει. Αντίθετα, στον ΑΠΟΕΛ είναι τελείως διαφορετικά γιατί αγαπούν τους Έλληνες. Αντικειμενικά, όλα τα παιδιά που πήγαν στον ΑΠΟΕΛ, έκαναν καλές σεζόν. Π.χ. ο Χιώτης, ο Κόντης, ο Βούρος.

Το πρώτο μου πρωτάθλημα...

Με τον ΑΠΟΕΛ πήρα και το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου. Υπήρχε πίεση, αλλά ήταν πολύ ωραία. Το απόλαυσα. Απλά κι εκεί έγιναν διάφορα πράγματα για να φύγω. Άρχισα βασικός τη σεζόν, πήγαινα καλά και ξαφνικά τον Νοέμβριο τέθηκα εκτός ομάδας. Είχα παίξει σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά στο πρωτάθλημα δεν με έβαζαν. Πολύ περίεργη κατάσταση. Ενώ πίστευα ότι θα ανανεώσω, βγήκα εκτός πλάνων.

Για την κλήση στην Εθνική...
«Έχω κληθεί μόνο σε μία προεπιλογή του κ. Φαν Σιπ το καλοκαίρι του 2019, όταν πήγαμε καλά στα προκριματικά του Champions League με τον ΑΠΟΕΛ".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

HISTORY

[HISTORY][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ][twocolumns]

MATCHDAY

[matchday][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

ΠΑΝΣΥΦΙ

[ΠΑΝΣΥΦΙ][twocolumns]

UEFA

[UEFA][twocolumns]