ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΕΛ: Έχουμε θέμα με τον Σάβιτς - Αποδοχή της μείωσης από ΝΤΕΒΙ - Δεν παύει να είναι σχέδιο της διοίκησης, το γηπεδικό



Καλεσμένος στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ και στη πρωινή εκπομπή "ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ", ήταν ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ, κ. Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους Στέλλα Στυλιανού, Μάριο και Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τους "γαλαζοκίτρινους" της Λευκωσίας και όχι μόνο.



ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μάριος: Τώρα υπάρχει και το θέμα με τους ποδοσφαιριστές κατά πόσο έχουν αποδεχθεί όλοι τα νέα δεδομένα με τις μειώσεις. Υπάρχουν εκκρεμότητες στο ΑΠΟΕΛ?

Υπάρχουν μία-δύο εκκρεμότητες, η μια νομίζω θα κλείσει πολύ καλά και με πολύ καλή διάθεση και από τη πλευρά του ποδοσφαιριστή (Ντε Βισνέντι) για να μειώσει.. και με αλλαγμένο τρόπο σκέψης και εύχομαι να το διατηρήσει αυτό. 
Είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι, που θέλει να παραμείνει στην ομάδα, θέλει να δημιουργήσει την καινούργια χρονιά του ΑΠΟΕΛ, μαζί με τους υπόλοιπους και να υλοποιήσει τους στόχους του ΑΠΟΕΛ.
Έχει κάνει μια μείωση του συμβολαίου του για την επόμενη χρονιά, αρκετή, ούτε εγώ δεν περίμενα να συγκατατεθεί με μια τέτοια μείωση. Έχει αποδεχθεί και τη μείωση του προηγούμενου χρόνου που ζητούσαμε, και νομίζω εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί και με υπογραφές.
Άρα, έχουμε ένα θέμα με τον Σάβιτς που με τα τελευταία γεγονότα μας έχει απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του, αλλά δεν μπορούμε λόγω και των γεγονότων να κάνουμε διακοπή. Συζητούμε με τους αντιπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ούτως ώστε να υπάρξει μια καλύτερη διαχείριση για το πως θα χειριστούμε το συμβόλαιο του. 


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μάριος: Είναι στα πλάνα του προπονητή ο Σάβιτς?

Να σας πω την αλήθεια, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που είπαμε λόγω και του υψηλού συμβολαίου του, αλλά λόγω και της πορείας του της περσινής που δεν μας ικανοποίησε και δεν δικαιολογούσε τέτοιο συμβόλαιο, οπόταν ήταν στην λίστα με τους 2-3 που θέλαμε να απελευθερωθούμε όμως δεν είναι έτσι εύκολο. Καθόλου εύκολο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κωσνταντίνος: Θέλω να σας ρωτήσω με αφορμή το πρώτο σας σχόλιο για τη δύσκολη κατάσταση, υπάρχει οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα όπου θα ληφθούν αποφάσεις για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, σε ότι αφορά φιλάθλους.

Έχουμε αιτηθεί στη ΚΟΠ, βασικά στον Πρόεδρο κύριο Κούμα, και αναμένουμε τέλος της εβδομάδας να μας ανακοινωθεί, γιατί έχει ορισθεί μια επιτροπή από την ΚΟΠ ιατρικού συμβουλίου, που να προσδιορίσει τις προδιαγραφές βάση των πρωτοκόλλων. Τι θα γίνει με τη κατάσταση που υπάρχει σήμερα, γιατί αν όντως συνεχίσει η καλή πορεία της Κύπρου στο να ανταπεξέρχεται και να μην έχει κρούσματα, σχεδόν μηδέν, ελπίζουμε και το ευχόμαστε όλοι, ίσως την επόμενη εβδομάδα να διαφοροποιηθούν άλλα μέτρα. Βλέπουμε κάθε εβδομάδα να ελευθερώνονται μέτρα τα οποία αφήνουν τον κόσμο να διακινείται περισσότερο.
Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί αυτό, οπόταν και τώρα να παρθεί μια απόφαση, μπορεί στις επόμενες 10-15 μέρες να αλλαχθεί. Αλλά είναι κι αυτό πρόβλημα.
Ήταν η περίοδος που οι ομάδες, τουλάχιστον οι Ευρωπαϊκές, βγαίναν με τις τιμές εισιτηρίων διαρκείας, που ήταν ένα σημαντικό ποσό που μας έφερνε, και μπορούσαμε μέχρι τον Σεπτέμβρη - Οκτώβριο να διαχειριστούμε τα οικονομικά των ομάδων μας, γιατί τότε ξεκινούσαν τα Ευρωπαϊκά χρήματα να έρχονται.
Όλα αντιλαμβάνεστε ότι αλλάζει ο προγραμματισμός. Αναμένουμε από την ομοσπονδία.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Στέλλα: Τώρα, όσον αφορά το γήπεδο τι γίνεται?

Δυστυχώς μας πήρε πίσω το γήπεδο, παρόλο που είμαστε σε πολύ προχωρημένο στάδιο τελικής του κόνσεπτ πλαν, και μετά θα εγίνετουν η δουλειά των λεπτομερειών και η εξεύρεση του επενδυτή, που με την εταιρεία που έχουμε συμβληθεί για οικονομική διαχείριση, μας διαβεβαίωνε και μας διαβεβαιώνει μέχρι και σήμερα ότι θα μπορούσε και μπορεί να εξεύρει τον επενδυτή για να υλοποιήσει (καλύψει) το ελλειμματικό ποσοστό, για να υλοποιηθεί αυτό το έργο.
Λόγω του ότι δεν μπορούσαν ούτε οι εξωτερικές εταιρείες, οι οποίες ανάλαβαν τον σχεδιασμό του γηπέδου, να ταξιδέψουν και να μας παρουσιάσουν το τελικό σχέδιο, το αναβάλαμε για Σεπτέμβρη - Οκτώβρη για να γίνει αυτή η παρουσίαση του τελικού πλάνου. Από εκεί και πέρα θα δούμε αναλόγως και με το οικονομικό μέρος που είναι το ποιο δύσκολο. Δεν παύει να είναι ένα από τα σχέδια της Διοίκησης, το γηπεδικό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μάριος: Η περίπτωση του Ζαχίτ, Πρόεδρε. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο ΑΠΟΕΛ. Τον υπολογίζει ο κύριος Ουζουνίδης? Έχει διάθεση ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ? ή θα ψαχτεί κι η ομάδα για εκ νέου δανεισμό. 

Αν ε προσέξετε τις δηλώσεις και του ιδίου τελευταίως που είναι και λιγομίλητος, αν δεν κάνω λάθος σήμερα-αύριο φεύγει. Του δώσαμε άδεια εμείς να πάει Νορβηγία στην οικογένεια του και να έρθει το επόμενο δεκαήμερο να ενσωματωθεί με την ομάδα. Ναι είναι στα πλάνα του προπονητή και ο ίδιος θέλει. Μάλιστα συζητούμε, αν τα βρούμε, και επέκταση συμβολαίου (ίσως) με τον Ζαχίτ. 
Είναι ένας ποδοσφαιριστής που για εμάς δυστυχώς η προηγούμενη τεχνική ηγεσία ήθελε να τον δώσουμε δανεικό. Εκ των υστέρων φάνηκε ότι ήταν λάθος και δικός μας που δεχθήκαμε. 
Αλλά, δυστυχώς, όσο και αν μας κατηγορούν ότι επεμβαίνουμε στο έργο του προπονητή... κατά 90% ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Στέλλα: 90% ???? Μεγάλο ποσοστό!

Ε βέβαια, αυτός είναι ο υπεύθυνος, αυτός πληρώνεται, αυτός κάνει τη δουλειά!
Κάποτε μπορεί και να είναι λιγότερο, αλλά ως επί το πλείστον είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κωνσταντίνος: Αυτό το 10% ποιους τομείς αφορά η παρέμβαση?

Ποιους τομείς? Έχουμε τις γνώσεις του ποδοσφαίρου των διοικούντων (γέλια). Ξέρετε έχουμε αρκετούς διοικούντες που γίνονται προπονητές, όπως ο φίλτατος Βάσος Ηλιάδης κι ο Χάρης Φωτίου που γνωρίζουν τα πάντα. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μάριος: Επίσημα Πρόεδρε έχει κλείσει ο Αποστολάκης και ο Σάντος. Με τον Κλωναρίδη? 

Ο Σάντος βρίσκεται στη Κύπρο. Πέρασε όλα τα τεστ. Είναι απελευθερωμένος και από το υιό.
Είπα ότι έχουμε κλείσει ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές τους οποίους λόγω των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων δεν μπορούμε να τους ανακοινώσουμε. Ελπίζω ως το τέλος του μήνα να είναι ελεύθεροι από τις ομάδες τους για να μπορούν να ανακοινωθούν. Ως τις 30 Ιουνίου, αν δεν κάνω λάθος, τελειώνει η σύμβαση τους οπόταν 1η Ιουλίου θα μπορούμε να τους ανακοινώσουμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μάριος: Τώρα Πρόεδρε, δεδομένου του μειωμένου προυπολογισμού και τον έντονο ανταγωνισμό με τον Απόλλωνα, την Ανόρθωση και την Ομόνοια να μην μειώνει τον προυπολογισμό της μάλιστα υπάρχει και ενδεχόμενο να γίνει υπέρβαση. Πόσο προβληματίζει το ΑΠΟΕΛ αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί?

Κανένα πρόβλημα. 
Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα. 
Πιστεύω το ΑΠΟΕΛ θα είναι πάλι στις πρώτες 1-2 θέσεις. Να τονίσω πως αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, διότι κατηγορηθήκαμε ότι είμαστε εξ εκείνων που μεθοδεύσαμε την διακοπή του πρωταθλήματος για οικονομικούς λόγους, αντιθέτως, το λέω κατηγορηματικά ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μας στοίχισε σε ζημιά, πολύ περισσότερη από ότι αν συνεχιζόταν. Γιατί ούτως ή άλλος, τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, έστω και με κάποιαν έκπτωση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, έχουμε να τις πληρώσουμε, άρα χάνοντας τα εισοδήματα μας η ζημιά είναι πολύ περισσότερη από του να συνεχιζόταν το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το ερώτημα σας για το που βλέπω την ομάδα την επόμενη χρονιά, συγκρίνοντας και με τους άλλους, πάλι βλέπω το ΑΠΟΕΛ να έχει το βάθος και εκείνη τη ποιότητα που θα είναι και πάλι ανταγωνιστικό. Έχουμε και την εμπειρία, έχουμε και την νοοτροπία του πρωταθλητή και πιστεύω ότι  και του χρόνου θα είμαστε εκεί για να συνεχίσουμε για το 8ο συνεχόμενο. 

ΜΑΡΙΟΣ: Αναμφίβολα?

Αλίμονο!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μάριος: Σίγουρα είστε ένας από τους πιο πετυχημένους Προέδρους του ΑΠΟΕΛ με τεράστιες επιτυχίες στην Ευρώπη. Τώρα, ο Πρόδρομος Πετρίδης σκέφτεται καθόλου αν έχει κουραστεί να κάνει κάποιες σκέψεις να αποσυρθεί? 

Αυτή τη στιγμή δεν έκανα τέτοια σκέψη. 
Υπάρχει γενική συνέλευση την οποία αναβάλαμε λόγω του ότι δεν μπορούμε  να βρεθούμε σε αριθμό ατόμων που προβλέπουμε ότι θα έχει η γενική συνέλευση, γι αυτό κάνουμε τα διαβήματα για να κάνουμε την γενική συνέλευση τον επόμενο μήνα τον Ιούλιο αν μας επιτρέπεται.
Να πάρουμε τη σχετική άδεια και να κάνουμε τη γενική συνέλευση, η οποία, όποιος θεωρεί τον εαυτό του ικανό και πρόθυμο να προσφέρει, είναι εκεί και ας βάλει την υποψηφιότητα του.
Ο Πρόδρομος ο Πετρίδης μαζί με τους συνεργάτες του, θα είναι υποψήφιος. 
Παρόλα τα άσχημα αλλά και πολύ κακά γεγονότα που περνούμε στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ακόμα ότι έχω κάποιους στόχους να υλοποιήσω και ένας από αυτούς, που ήταν και από την προηγούμενη μας θητεία, ήταν αυτός του ονείρου του κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, αυτό του γηπέδου. 
Δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές επιτυχίες, νομίζω ότι τα τελευταία 7 χρόνια που είμαστε στη Διοίκηση, είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε με 7 συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος.
Αν εξαιρέσουμε την προπέρσινη χρονιά που δεν μπορέσαμε να μπούμε σε ομίλους, είχαμε 6 συνεχόμενες παρουσιάσεις σε ομίλους.
Δεν χρωστάμε κανενού, ούτε σε τράπεζες, ούτε σε υπαλλήλους.
Κάναμε αυτό το προπονητικό κέντρο που ζηλεύουν αρκετές ομάδες, όχι της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού.
Νομίζω είμαστε στελεχωμένοι και οργανωμένοι αρκετά καλά.
Άρα όποιος πιστεύει ότι μπορεί να έρθει να κάμει το έργο ακόμα καλύτερο, είναι ευπρόσδεκτος. 

ΣΤΕΛΛΑ: Αλλά θα μείνετε μέχρι να ολοκληρωθεί το γήπεδο...

Όχι δεν είπα αυτό. Είπα ότι υπάρχει εταιρεία με μετόχους και αν δεν εμπνέω τους μετόχους... θα πάω κι εγώ στο σπίτι μου και θα είμαι ένας από τους μετόχους που θα κάνουν κριτική μετά. (γέλια).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Λοιπόν, να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την εδώ παρουσία σας ... 

Εγώ σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι. Ελπίζω να είναι καλύτερες οι μέρες που έρχονται και στην κοινωνία μας αλλά και στο ποδόσφαιρο.

ΣΤΕΛΛΑ: Έτσι... σας ευχαριστούμε πολύ.

ΤΕΛΟΣ -Team APOELGROUP.



ΒΙΝΤΕΟ:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]