ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

"Μάχη" ΑΠΟΕΛ - Μονπελιέρ για τον άσσο της Νυρεμβέργης


Τον 25χρονο τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης (FC Nürnberg), Felix Dornebusch, θέλουν  να εντάξουν στο ρόστερ τους οι γαλαζοκίτρινοι, που έχουν όμως απέναντι τους την πρώην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Μονπελιέρ (Montpellier).

"Μάχη" ΑΠΟΕΛ Μονπελιέρ για τον άσσο της Νυρεμβέργης.

Μετά από 8 χρόνια καριέρας στην Μπόχουμ (VfL Bochum), ο Felix Dornebusch, έφυγε από το στάδιο «Castroper Strasse» το καλοκαίρι του 2019, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς όμως επιτυχία, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα αζήτητα. 

Τον Νοέμβριο του 2019 και μετά από 4 μήνες χωρίς ομάδα, η Νυρεμβέργη του πρόσφερε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2019/2020,  εγγράφοντας τον 25χρονο τερματοφύλακα στο δυναμικό της με το καθεστώς του άνεργου ποδοσφαιριστή. Στην Νυρεμβέργη, ως βασικός τερματοφύλακας, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, όμως ένας τραυματισμός στον αγγόνα, τον κράτησε μακρυά για αρκετές εβδομάδες. Η Nuremberg είναι ευχαριστημένη από την παρουσία του Dornebusch στην ομάδα και θέλει να τον κρατήσει. Ο ίδιος όμως δεν θέλει να συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και αναζητά την τύχη του σε ξένη ομάδα με προοπτική συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Σήμερα ο Φέλιξ έχει μείνει ελεύθερος από τη Γερμανική ομάδα, με την Γαλλική Μονπελιέρ και τον  ΑΠΟΕΛ, να έχουν προσεγγίσει τον Ντόρνεμπουχ προκειμένου να του αποσπάσουν την υπογραφή του. 

Ο Ντόρνεμπουχ γεννήθηκε στις 12/7/1994 στο Witten της Γερμανίας και έχει ύψος 1.93.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Γερμανική ιστοσελίδας reviersport.de
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]