Καμιά σχέση με το σημερινό Nava
Δεν βρίσκεται στους μετόχους του κλαμπ “Nava” ο Πρόδρομος Πετρίδης σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην εκπομπή τους, «Derby», ο Πανίκος Χατζηλιασής και ο Ανδρέας Κάντηλος.
«Παρανοήσατε. Έχετε ξεφύγει. Εσείς όλοι που το παίζεται η προσωποποίηση της εντιμότητας βλέπετε παντού φαντάσματα» είπε ο Πανίκος Χατζηλιασής στο πλαίσιο της εκπομπής του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και συμπλήρωσε: «Λοιπόν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο κύριος Πρόδρομος Πετρίδης δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό καθεστώς στο Nava. Αποχώρησε εδώ και μήνες. Είμαι 1000% σίγουρος. Το υπογράφω. Σας βάζω στοίχημα. Όποιος αμφιβάλλει τον προκαλώ να πάμε μαζί στον έφορο εταιριών. Τελεία και παύλα».
Από την πλευρά του ο συμπαρουσιαστής του, Ανδρέας Κάντηλος, ανάφερε: «Έχει απόλυτο δίκαιο ο Πανίκος. Το έψαξα και σας διαβεβαιώνω και εγώ ότι ο φίλος μου ο Πρόδρομος δεν έχει καμιά σχέση με το σημερινό Nava. Είναι καλό να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους και να μην λέει ο καθένας ότι θέλει».
Labels
POW
Post A Comment
No comments :