ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Λέει ΝΑΙ στον Τάμαρι... αλλά



Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στον Ελληνικό αθλητικό τύπο, «ο Ολυμπιακός Πειραιώς δείχνει να έχει την διάθεση να κυνηγήσει και να κλείσει την περίπτωση του 23χρονου διεθνούς Ιορδανού μεσοεπιθετικού Μούσα Αλ Ταμάρι από τον ΑΠΟΕΛ». 

Πάντα σύμφωνα με το τι γράφουν «το πλάνο του ΑΠΟΕΛ είναι να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τον ΤΑΜΑΡΙ και στη συνέχεια να τον πουλήσει με ένα ποσό μεταξύ 6 - 7 εκατομμύρια ευρώ» που είναι απόλυτα σωστό συμπέρασμα. 

Και συνεχίζει το δημοσίευμα πως «στην περίπτωση πάντως που δεν γίνει αυτό, ζητούσε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τον παίκτη και έχουν κάνει και κίνηση, όμως με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα και σίγουρα όχι με βάση τα όσα ζητούν στον ΑΠΟΕΛ».

Η κίνηση του ΟΣΦΠ, σύμφωνα με την πληροφόρηση μας, έχει να κάνει με συνδυασμό πακέτου του τερματοφύλακα Αλέν, του Τάμαρι και συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, χωρίς να αποκλείεται και η εμπλοκή του Νικόλα Ιωάννου στο όλο Ντιλ.

Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε την πρόσφατη δήλωση του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομου Πετρίδη στην Cablenet, ότι «Ο ΑΠΟΕΛ πουλά... ΔΕΝ ξεπουλά» κι ας το έχουν καλά υπόψιν οι άνθρωποι του ΟΣΦΠ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]