ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Γενέθλια στην οικογένεια ΜΕΡΚΗ



Ο Λάμπρος Μερκή, γιος του Γιώργου και της Άνδρεας Μερκή, γιορτάζει σήμερα τα 2α γενέθλια του και πόζαρε μαζί με την τούρτα και την οικογένεια του. 


Η ανάρτηση του Γιώργου στο ίνσταγκραμ. 

«Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η οικογένεια και νιώθω ευλογημένος που έχω μια όμορφη, σωστή και χαρούμενη οικογένεια. 

Γιε μου, μου έχεις δώσει σε εμένα και στη μητέρα σου την απόλυτη ευτυχία και καθημερινά κάνουμε σχέδια και όνειρα για το μέλλον της οικογένειας μας. 

Να ζήσεις Γιόκκαρε μου πάντα με υγεία και χαρά και θα είμαι πάντα δίπλα σου και θα περάσουμε μαζί και τα καλά, αλλά και τα δύσκολα με την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ανάμεσα μας στην οικογένεια».


View this post on Instagram

Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι η οικογένεια και νιώθω ευλογημένος που έχω μια όμορφη ,σωστή και χαρούμενη οικογένεια. Γιε μου μου έχεις δώσει σε εμένα και στην μητέρα σου την απόλυτη ευτυχία και καθημερινά κάνουμε σχέδια και όνειρα για το μέλλον της οικογένειας μας. Να ζήσεις Γιόκκαρε μου πάντα με υγεία και χαρά και θα είμαι πάντα δίπλα σου και θα περάσουμε μαζι και τα καλα αλλά και τα δύσκολα με την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε αναμέσα μας στην οικογενειά.#Λάμπρος#Μερκής#junior#2

A post shared by Giorgos Merkis Official (@merkis30) on



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]