ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η αφλογιστία των επιθετικών του ΑΠΟΕΛ φέρνει σοβαρό προβληματισμό




Που είναι αυτοί που… υποτίθεται ότι πρέπει να στέλνουν την μπάλα στα δίκτυα; Η αφλογιστία των επιθετικών του ΑΠΟΕΛ προβληματίζει τον Μ.Ουζουνίδη που  ψάχνει να βρει κι άλλους τρόπους σκοραρίσματος. 

 

Τρεις επιθετικούς είχε στην αρχή της προετοιμασίας του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τους Κλωναρίδη, Κατσαντώνη και αργότερα τον Μπεν Σαχάρ, υπολογίζοντας πως αυτοί θα τραβούσαν το βάρος της επίθεσης του ΑΠΟΕΛ τη φετινή χρονιά. Οι τρεις έγιναν τέσσερεις με την προσθήκη του Νουχίου.


Μπεν Σαχάρ, Νουχίου και Κλωναρίδης είναι αυτοί που… υποτίθεται ότι πρέπει να στέλνουν την μπάλα στα δίκτυα, όμως αυτό δεν γίνεται. Οι τρεις τους έχουν πετύχει ένα γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη. Ο νεαρός δεν υπολογίζεται ως βασικός. Στα λίγα λεπτά που πέρασε ως αλλαγή στο ντεμπούτο του με τον Ερμή, δεν ακούμπησε μπάλα. 


Ευρώπη...

Η αφλογιστία των κλασικών επιθετικών έχει στοιχίσει πολύ στους "γαλαζοκίτρινους" της Λευκωσίας, που δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν στον κρίσιμο αγώνα με τους Τσέχους, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να χάσουν πέραν των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.


Στους αγώνες με την Gjilani, Kaysar, και Zrinjski πήραν δύο γκολ από τους μέσους De Vincenti και Atzili, ενώ πήραν μόνο ένα από τον βασικό φορ της ομάδας τον Κοσσοβάρο Nuhiu και κανένα από τον δεύτερο επιθετικό Μπεν Σαχάρ. Στα ευρωπαϊκά παιγνίδια σκόραραν επίσης από ένα γκολ οι άλλοι δύο ακραίοι μέσοι Ndongala και Εφραίμ και ο μεσοαμυντικός Anuar.


Πρωτάθλημα...


Στο πρωτάθλημα πήρε μια ανάσα από το τρίποντο πάνω στην ΑΕΛ (μετά την ήττα από την ΑΕΚ) με το αυτογκόλ του Medojevic και στη συνέχεια με δύο γκολ από τον φορμαρισμένο μέσο Gayas Zahid  κόλλησε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο με νίκη στο Παραλίμνι.


Μόνο ένα γκολ πήρε από τον βασικό του φορ, τον Ben Sahar κι αυτόν στην ισοπαλία της πρεμιέρας με την Καρμιώτισα, εκεί όπου ο αμυντικός Σάντος σκόραρε αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν κράτησε το προβάδισμα με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς.


Κανένας από τους πιο πάνω δεν σκόραρε στην Ευρώπη.


Κι εκεί που η ομάδα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο, παρά την πίκρα από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε η άγονη ισοπαλία με τον Ερμή για να φανερώσει την επιθετική γύμνια της ομάδας, που κάποτε είχε στο οπλοστάσιο της μεγάλους σκόρερ όπως τον Καβενάκι, τον Γκόγκιτς, τον Γιάννο, τους Σωτηρίου, τον Μουρς, τον Κίπριχ και άλλους. 


Ο κόσμος ξέσπασε, και δικαιολογημένα, στο δίδυμο Πετρίδη/Ουζουνίδη που είχαν την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας, απαιτώντας άμεσα διορθωτικά μέτρα ή την παραίτηση τους.


Η δεκαπενθήμερη διακοπή, λόγω Εθνικής, αποτελεί μια τελευταία ευκαιρία για μίνι προετοιμασία της ομάδας, με τους τρεις αγώνες που ακολουθούν με Πάφο, Ανόρθωση και Απόλλωνα, να είναι το κριτήριο επιβίωσης και των δύο. 


ΣΚΟΡΕΡ ΑΠΟΕΛ
ΠαίκτηςΠρωτάθλημαΕυρώπη
Gayas Zahid2
Ben Sahar1
Santos1
Medojevic (ΑΕΛ)1
De Vincenti2
Atzili2
Εφραίμ1
Anuar1
Nuhiu1
Ndongala1



✍️

Author apoelgroup.com


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]