ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Βασίλης Φραγκιάς: «Ο ΑΠΟΕΛ παιχνίδι με παιχνίδι θα εμφανίζεται καλύτερος»




Βασίλης Φραγκιάς: Ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ μας (31/10/2020)


 Σαφώς ευχαριστημένος, αλλά την ίδια ώρα και προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας, εμφανίστηκε μετά την μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας (98-67), ο προπονητής της ομάδας μας, Βασίλης Φραγκιάς.  



Ο κ. Φραγκιάς εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο ΑΠΟΕΛ παιχνίδι με παιχνίδι θα εμφανίζεται καλύτερος, εστιάζοντας στο γεγονός ότι με την Ομόνοια, ήταν ο πρώτος αγώνας στον οποίο η ομάδα αγωνίστηκε όλη μαζί.  


«Όπως έχω πει και αρκετό καιρό προηγουμένως», υπέδειξε αρχικά ο κ. Φραγκιάς, «θέλουμε ακόμη χρόνο». «Ήταν», συνέχισε, «το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Landen και το δεύτερο του Norfleet . Η ομάδα χρειάζεται να παίξει μαζί, να κάνει παιχνίδια, γιατί αυτό δένει και μια ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι εκμεταλλευτήκαμε όσο μπορούσαμε τις 15 ημέρες που είχαμε λόγω του ρεπό της περασμένης βδομάδας, για να εντάξουμε αυτά τα παιδιά μέσα στην ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτερα».


Ερωτηθείς τι είναι αυτό που ξεχώρισε και ποιο ήταν το στοιχείο εκείνο που είχε ο ΑΠΟΕΛ και κατάφερε, ειδικά στην τρίτη περίοδο όταν η Ομόνοια πήγε να επανέλθει, να τελειώσει το παιχνίδι, ο Βασίλης Φραγκιάς εστίασε στην καλή άμυνα.


«Υπήρχε η διάθεση να παίξουμε άμυνα, να βάλουμε τα κορμιά μας πιο δυνατά απ’ ότι τα βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ορισμένες φορές, και είναι λογικό, κάποια κενά στην απόδοσή μας. Είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε όλοι μαζί. Υπάρχουν κάποια νεκρά σημεία μέσα στο παιχνίδι μας και θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα το βελτιώσουμε και αυτό», τόνισε.


Κληθείς να σχολιάσει την εκτίμηση που εξέφρασε ο προπονητής της Ομόνοιας, ότι ο ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται φέτος στους τελικούς, ο Ελλαδίτης τεχνικός ήταν κατηγορηματικός.  


«Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να κοιτώ την επόμενη μέρα και η επόμενη μέρα για εμάς είναι την ερχόμενη Κυριακή με την ΕΘΑ στο ‘’Ελευθερία’’. Ποτέ δεν έχω μάθει να κοιτώ τόσο μακριά. Το τι πιστεύω για την ομάδα είναι κάτι που το έχω μέσα μου και το δουλεύω μαζί με τους συνεργάτες μου και μαζί με τα παιδιά. Απ’ εκεί και μετά είναι η επόμενη μέρα, και η επόμενη μέρα για εμάς είναι το παιχνίδι της Κυριακής με την ΕΘΑ».


Ερωτηθείς ποια άλλα στοιχεία θέλει να προσθέσει στην ομάδα, ώστε να φθάσει σε ακόμη καλύτερα επίπεδα απόδοσης, ο Βασίλης Φραγκιάς ανέφερε:


«Σίγουρα θα πρέπει να βάλουμε ταχύτητα, να γίνουμε πιο γρήγοροι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, να έχουμε πολύ πιο γρήγορη εκτέλεση, να αφομοιώσουν τα παιδιά καλύτερα το πλάνο που θέλουμε να παίξουμε. Αυτό χρειάζεται χρόνο, γιατί όπως σας είπα ο Landen έπαιξε στην ουσία το πρώτο του παιχνίδι με τα υπόλοιπα παιδιά. Άρα, σημαίνει ότι ο χρόνος θα δουλέψει, θεωρώ υπέρ μας».


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 98-67 ΟΜΟΝΟΙΑ 5Η ΑΓ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 98-67 ΟΜΟΝΟΙΑ 5Η ΑΓ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]