Πετεβίνος: Ηλίθιοι και... "πρωτάθλημα άνευ ανταγωνισμού"
«Ηλίθιοι όσοι υιοθετούν κατηγορίες χωρίς αποδείξεις» δήλωσε σε ανάρτηση του στο τουίτερ, ο εκπρόσωπος τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος @npetevinos, σε σχέση με τις γελοιότητες στον ομονοιάτικο τύπο κατά του ΑΠΟΕΛ, για δήθεν απόκρυψη θετικών κρουσμάτων πριν τον αγώνα με την ομόνοια.
·Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που υιοθετεί ότι αποκρύφτηκαν θετικά κρούσματα για να αγωνιστούν σε ποδοσφαιρικό αγώνα; Σίγουρα είναι πιο ηλίθιος από αυτόν που το υποστήριξε την πρώτη φορά, γιατί είχε τον χρόνο να το σκεφτεί διπλά.
Βεβαίως στην Κύπρο οι κατηγορίες χωρίς το βάρος των αποδείξεων είναι το αγαπημένο άθλημα. Όπως και η υιοθέτηση του ότι ακούς από εδώ και από εκεί χωρίς να το ψάξεις. Κάποιοι παίρνουν πρωτάθλημα άνευ ανταγωνισμού.
Post A Comment
No comments :