ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πετεβίνος: «Εύχομαι να μην υπάρχει κρούσμα στην Ομόνοια - Έχουν ειδοποιηθεί με λεπτομέρεια στην Ομόνοια»



«Για τις αντιδράσεις του κόσμου στο αγωνιστικό - Για την δύσκολη συνέχεια - Για το πρόβλημα με τον κορωνοϊό και άλλα θέματα του ΑΠΟΕΛ» μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος,


Νεκτάριος Πετεβίνος, αναλυτικά:

«Το πρόβλημα με τον κορωνοϊό είναι ότι δεν μπορείς να προφυλαχθείς, όσα μέτρα και να πάρεις, λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας. Πολλοί φορείς είναι ασυμπτωματικοί.  Αυτό που συνέβη στο ΑΠΟΕΛ είναι ακριβώς αυτό. Χρειάζεται μια στιγμή για ν’ αναπτυχθεί αυτή η αλυσίδα, δεν μπορείς να προβλέψεις την πορεία της. Αυτό επηρεάζει το αναπνευστικό και την καρδία, είναι ευαίσθητα, κυρίως για τους αθλητές αφού αυτό μπορεί να επηρεάσει την καριέρα τους. Εμείς κοιτάζουμε την επόμενη μέρα. Ανεξαρτήτως του τι  προβλέπεται θα κληθούμε ν’ αγωνιστούμε την επόμενη υποχρέωση με ότι έμψυχο υλικό έχουμε…Μετά την θετικότητα κάποιοι παίκτες έχουν αναπτύξει συμπτώματα ελαφριάς μορφής, είναι πιο σημαντική η πρώτη βδομάδα.



Έχουν ειδοποιηθεί με λεπτομέρεια στην Ομόνοια. Αυτό που μάθαμε και είναι σημαντικό είναι ότι δεν είναι εύκολο να μεταδοθεί μέσα σε έναν αγώνα. Εύχομαι να μην υπάρχει κρούσμα στην Ομόνοια. Εύχομαι να μπορέσει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και στο ΑΠΟΕΛ πρέπει και εμείς να δούμε με τι όποιες απώλειες έχουμε. Το κακό είναι ότι δημιουργείται αλυσίδα. Οι προπονήσεις στο ΑΠΟΕΛ δεν διεξάγονται από την Τρίτη, θα γίνει αύριο rapid test και αν είναι όλα οκ από αύριο ξεκινάμε με τους υπόλοιπους».


Για την δύσκολη συνέχεια;

Είναι πάρα πολύ κακό για μια ομάδα να στερείται μεγάλο μέρος του ρόστερ. Θα έχουμε τα  παιδιά τα οποία θα πάρουν κάποιο συμμετοχής και τις ευκαιρίες τους. Βρισκόμαστε στην αρχή, το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να κάνουμε όλες τις ενέργειες και να προχωρήσουμε όπως προχώρησαν Εθνικός και Νέα Σαλαμίνα. Αυτή την στιγμή το ζούμε, θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί ειδικά με τα παιδιά που είναι στην απομόνωση. Είναι το θέμα της ψυχολογίας, αυτό έχει επηρεάσει τον πλανήτη. Αλλιώς περνά κάποιος στην απομόνωση χωρίς συμπτώματα και αλλιώς ένας αθλητής  ο οποίος μπαίνει σε πλήρη αδρανοποίηση. Δεν μπορείς να ρισκάρεις με τον ιό και το ενδεχόμενο μερικών ασκήσεων. Θα το αξιολογούμε κάθε ημέρα


Για τις αντιδράσεις του κόσμου στο αγωνιστικό;

«Στη ζωή πρέπει να κατανοούμε με το τι συμβαίνει την κάθε στιγμή, άνθρωποι και άτομα τα οποία φορούν την φανέλα του ΑΠΟΕΛ είναι την ίδια ώρα άνθρωποι που θέλουν και οι ίδιοι να διατηρούν την ομάδα ως την πιο επιτυχημένη στην ιστορία της. Το θέμα της συμπαράστασης είναι το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή, στα δύσκολα φαίνεται είτε μας αρέσουν κάποιοι είτε όχι… Δεν επιτρέπεται κάτι άλλο πέραν από το πρόβλημα που έχουμε ενώπιον μας».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]