ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

J.GARNER: Στον ΑΠΟΕΛ μέσω... Βεγγάλης




Ο Άγγλος επιθετικός, Joe Garner, βρίσκεται στο στόχαστρο του Μικ Μακάρθι, για την κορυφή της επίθεσης των γαλαζοκιτρίνων, εν όψη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.



Ο Άγγλος στράϊκερ βρισκόταν καθ' οδόν για την Ινδία και συγκεκριμένα για την ομάδα της Ανατολικής Βεγγάλης - East Bengal, για να ενταχθεί στο ρόστερ της Ινδικής ομάδας τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν πήρε κλήση  από τον κύριο Μικ Μακάρθι και την Λευκωσιάτικη ομάδα.


Σύμφωνα με πληροφόρηση από την ιστοσελίδα All India Football η προσφορά των γαλαζοκιτρίνων είναι 2.5 φορές μεγαλύτερη από αυτή της Βεγγάλης.


Μικ Μακάρθι και Τζo Γκάρνερ συνεργάστηκαν στην Ίπσουιτς - Ipswich Town, την περίοδο 2017-2018, με την οποία πέτυχε 10 τέρματα σε 32 εμφανίσεις.

Τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται στην Αγγλική Γουίγκαν -  Wigan Athletic. Φέτος αγωνίστηκε σε 11 αγώνες ως βασικός και πέτυχε τρία τέρματα. 

Την περίοδο 2016-2017 αγωνίστηκε στη Σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα των Ρέϊντζερς Γλασκόβης και πέτυχε 9 τέρματα. 

O Joe Garner ξεκίνησε την καριέρα του με την Blackburn Rovers στην Premier League το 2007, χωρίς να καθιερωθεί.

Στη συνέχεια ο ΓΚΑΡΝΕΡ αγωνίστηκε με τις ομάδες Carlisle United, Nottingham Forest, Huddersfield Town, Scunthorpe United, Watford, and Preston North End.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]