ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ: Χάνει ΖΑΧΙΤ;



 Ενώ στο ΑΠΟΕΛ δηλώνουν άγνοια τα περί ενδιαφέροντος της Τούρκικης Ανκαραγκουτσού - Ankaragücü, για τον Γκάγιας Ζαχίτ, κι ότι δεν έχουν κάποια πρόταση ενώπιον τους, δημοσιεύματα σε τούρκικες ιστοσελίδες γράφουν ότι το θέμα ΖΑΧΙΤ έχει μπει στην τελική ευθεία.


Η Ανκαραγκουτσού Ankaragücü  που έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της τον Νορβηγοπακιστανό μέσο των γαλαζοκιτρίνων, θα κάνει την μεγάλη προσπάθεια της για να τον αποκτήσει τώρα, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.



Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει στο παρελθόν την πρόθεση του να αποχωρήσει από το ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό θα γινόταν το ερχόμενο καλοκαίρι οπόταν και λήγει το συμβόλαιο του. 

Τώρα όμως όπως γράφουν, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής συζητάει με την Τούρκικη ομάδα για να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του.


Πάντως μας ξενίζουν τα δημοσιεύματα για τον Γκαγιάς ΖΑΧΙΤ, παραμονές ενός πολύ κρίσιμου ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Γκαγιάς, η ομάδα μας απαλλάσσεται από ένα βαρύ συμβόλαιο* και θα έχει παράλληλα οικονομικό όφελος από την μεταγραφή του στη Τούρκικη ομάδα. 

Σε διαφορετική περίπτωση αν φύγει το καλοκαίρι θα φύγει ως ελεύθερος και θα έχουμε ήδη καταβάλει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.


Αυστηρά κρίνοντας τη προσφορά του Ζαχίτ τη φετινή περίοδο, αυτή κρίνεται ως δυσανάλογη της ποιότητας του ποδοσφαιριστή.


Ο τελικός λόγος πρέπει να είναι στον Σάββα Πουρσαϊτίδη. 


*Σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε όταν ήρθε στο ΑΠΟΕΛ, τον τελευταίο χρόνο θα αμειβόταν με το ποσό των 440 χιλιάδων ευρώ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]